Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,102
Eski otomatikler daha geç vites atıyor. Yeniler daha optimize. Fark bu.
çünkü AL4 tork konvertörlü olmasına rağmen rezalet bi şanzıman. kaya gibi olan tork konvertörlü şanzımanı nasıl beceremeyip rezil bi şanzıman yaptılar anlayamıyorumVeriyor zaten. 20 yaşındaki araba en az 5 el değiştirmiştir neler neler yapmışlardır şanzımanaMesela Peugeot 206'nın otomatik viteslileri daha ucuza satılıyor
![]()
Renault ile ortak şanzımanı zaten, rakip firmalar ortak şanzıman bu kadar oluyorçünkü AL4 tork konvertörlü olmasına rağmen rezalet bi şanzıman. kaya gibi olan tork konvertörlü şanzımanı nasıl beceremeyip rezil bi şanzıman yaptılar anlayamıyorum![]()
Hocam eski araba alınacaksa temizliğine ve en çok tavsiye edilenine göre alınmalı bence.Selamlar Aklıma Takılıyor İnsanlar Eski Arabaların Şanzımanı Kötü Olur Alınmaz Felan Diyor Renault Megane Bakıyorum mesela hepsi 2004-2008 Arası Çok Eskiler Ama Otomatikler Çoğu Kişi Şanzımanları Sorun Çıkarır Alınmaz Diyor Sizce Alınmaz MI ?
Fiat Linea DüşünüyorumHocam eski araba alınacaksa temizliğine ve en çok tavsiye edilenine göre alınmalı bence.
Ben de yakın zamanda astra sw f kasa aldım 98 model, araba gıcır gıcır çok temiz bakılmış.
aynı paraya daha yeni arabalar vardır keşke almasaymışsınHocam eski araba alınacaksa temizliğine ve en çok tavsiye edilenine göre alınmalı bence.
Ben de yakın zamanda astra sw f kasa aldım 98 model, araba gıcır gıcır çok temiz bakılmış.