dogankccm0
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
suan anakartimin uzerinde CPU_PWR1 yazan yer 4 girisli ancak benim aldigim psuda cpu kablosu 8 girisli napicam simdi
psu marka / model ?suan anakartimin uzerinde CPU_PWR1 yazan yer 4 girisli ancak benim aldigim psuda cpu kablosu 8 girisli napicam simdi
msi mag A650BNL 650wattpsu marka / model ?
Giriş seviye anakartlarda genelde işlemci için 1 tane soket oluyo, PSU daha fazla destekleyebilir bu illa tüm kabloları takacaksınız anlamına gelmiyo. Anakartta 2 tane soket olsa ama PSUda 1 CPU kablosu olsa o 1 kablo ile de bilgisayarı kullanabilirsiniz. Tabii işlemcinizin modeline göre, çektiği güce göre değişir ve bu durumlarda OC çok önerilmez.suan anakartimin uzerinde CPU_PWR1 yazan yer 4 girisli ancak benim aldigim psuda cpu kablosu 8 girisli napicam simdi
4+4 = 8 pin şeklinde o kablo. ikiye ayırabileceğin şekilde ...msi mag A650BNL 650watt
anakartimda 4 giris var psu 8
sorum tum kablolari kullanmak degil 8 girisli bir kablosu var benim anakartim 4 girisli diyorum yari takilabilirmi simdiGiriş seviye anakartlarda genelde işlemci için 1 tane soket oluyo, PSU daha fazla destekleyebilir bu illa tüm kabloları takacaksınız anlamına gelmiyo. Anakartta 2 tane soket olsa ama PSUda 1 CPU kablosu olsa o 1 kablo ile de bilgisayarı kullanabilirsiniz. Tabii işlemcinizin modeline göre, çektiği güce göre değişir ve bu durumlarda OC çok önerilmez.
Alıntıyı görüntüle
evet hocam simdi ayrimi gordum yeni olunca resmen okadar yapismiski zorlayinca cikti hatta kopucak sandim tesekkurler oldu4+4 = 8 pin şeklinde o kablo. ikiye ayırabileceğin şekilde ...
rica ederim...kolay gelsin...evet hocam simdi ayrimi gordum yeni olunca resmen okadar yapismiski zorlayinca cikti hatta kopucak sandim tesekkurler oldu
tek 4 soketli zaten simdi farkettim 4+4 oldugunu psudakinin zorlayinca cikti tek formata tesekkurler.4 Girişli ise şu mor olan tarzda takabilirsiniz.
hocam hangi 4+4 dun girmesinjin onemi varmi bitanesini ikiye boldum sag taraftaki girdi soll sag fark ediykrmu4+4 = 8 pin şeklinde o kablo. ikiye ayırabileceğin şekilde ...
fark etmez...hocam hangi 4+4 dun girmesinjin onemi varmi bitanesini ikiye boldum sag taraftaki girdi soll sag fark ediykrmu