arkadaşlar saçma bi soru ama ben ciddi düşündüğüm bi kızla beraberim şuan ve kızın insta arşivinde eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını storylerini gördüm biraz canım sıkkın kızada yansıtıyorum bu durumda olsanız napardınız?
sevgiliyiz ustam eskiden attığı storyden bahsediyorumeğer sevgili iseniz ve fotolar duruyorsa kızın üstüne düşme başka kız ara başkasını bulunca onu bırak yok sevgili değilseniz de takma kafana
ne bekliyorsun Allah için insanların senden önce hayatı yok mu ciddiysen yapacak bir şey yok kabullenmen lazım ciddi değilse ayrıl ama senden önce hayatında birisi var diye bir insanı yargılaman hoş değil normal şeyler bunlar storyleri 23.saat boşuna silmiyorumsevgiliyiz ustam eskiden attığı storyden bahsediyorum
çok ciddi bir durum olmadıkça bence geçmişe takılmaya gerek yok. sizinlede belki story paylaşacak ve ilerde belki bir gün yollarınız ayrılırsa yeni sevgiliside size olduğu gibi bir ihtimal sizinle olan resimleri görecek.arkadaşlar saçma bi soru ama ben ciddi düşündüğüm bi kızla beraberim şuan ve kızın insta arşivinde eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını storylerini gördüm biraz canım sıkkın kızada yansıtıyorum bu durumda olsanız napardınız?
eskiden attı ve şu an hala duruyor ise sıkıntısevgiliyiz ustam eskiden attığı storyden bahsediyorum
Eskıden attıgı storry derken one cıkarılan mı dıyorsun yoksa ayarlardan arsıvdenmı baktınsevgiliyiz ustam eskiden attığı storyden bahsediyorum
hocam insanın sevgilisi olmuş olabilir ve heryerden silmeye çalışşada illaki bi yerde kalmış olabilir fotolar rica et silsin büyütülcek bir mevzu değil bu kadar saçma düşünmeyinarkadaşlar saçma bi soru ama ben ciddi düşündüğüm bi kızla beraberim şuan ve kızın insta arşivinde eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını storylerini gördüm biraz canım sıkkın kızada yansıtıyorum bu durumda olsanız napardınız?
ayrılmadan önce birini bul sonra ayrıl maksat boşta durma kardosevgiliyiz ustam eskiden attığı storyden bahsediyorum