Neler Yeni

Eski sevgilisiyle fotoğrafı

baristhe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış
arkadaşlar saçma bi soru ama ben ciddi düşündüğüm bi kızla beraberim şuan ve kızın insta arşivinde eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını storylerini gördüm biraz canım sıkkın kızada yansıtıyorum bu durumda olsanız napardınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Yuzarsef
eğer sevgili iseniz ve fotolar duruyorsa kızın üstüne düşme başka kız ara başkasını bulunca onu bırak yok sevgili değilseniz de takma kafana

yerçileği

80+ Bronze
sevgiliyiz ustam eskiden attığı storyden bahsediyorum
ne bekliyorsun Allah için insanların senden önce hayatı yok mu ciddiysen yapacak bir şey yok kabullenmen lazım ciddi değilse ayrıl ama senden önce hayatında birisi var diye bir insanı yargılaman hoş değil normal şeyler bunlar storyleri 23.saat boşuna silmiyorum

crabman

80+ Bronze
arkadaşlar saçma bi soru ama ben ciddi düşündüğüm bi kızla beraberim şuan ve kızın insta arşivinde eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını storylerini gördüm biraz canım sıkkın kızada yansıtıyorum bu durumda olsanız napardınız?
çok ciddi bir durum olmadıkça bence geçmişe takılmaya gerek yok. sizinlede belki story paylaşacak ve ilerde belki bir gün yollarınız ayrılırsa yeni sevgiliside size olduğu gibi bir ihtimal sizinle olan resimleri görecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuçta oda bir insan ve sizden öncede ilişkisi olmuş olabilir gayet normal.

Clayz

80+ Silver

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Burak Taşdemir
Alelade bir şekilde şuanda var ise o hikaye sal gitsin o kızı şayet gidip de kurcalayarak eski hikayeyi araştırıp bulduysan sıkıntı sende.

Tankman

80+ Bronze
hocam insanın sevgilisi olmuş olabilir ve heryerden silmeye çalışşada illaki bi yerde kalmış olabilir fotolar rica et silsin büyütülcek bir mevzu değil bu kadar saçma düşünmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Yuzarsef
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,680
Üyeler
172,718