Neler Yeni

Eski sistemim nekadar eder?

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk Güleray
sistem Özellikleri:

AMD Ryzen 5 5600 İşlemci

Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu

Gigabyte A320M-S2H Anakart

Adata DDR4 8X2GB 3000MHZ XPG GAMMIX RAM

Sapphire RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı

Seagate Barracuda 1TB Disk

Dark Kırmızı Ledli Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

Dark 500W Dark Force ATX Güç Kaynağı

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
1
8 derim ben işlemciden dolayı

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan
sistem Özellikleri:

AMD Ryzen 5 5600 İşlemci

Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu

Gigabyte A320M-S2H Anakart

Adata DDR4 8X2GB 3000MHZ XPG GAMMIX RAM

Sapphire RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı

Seagate Barracuda 1TB Disk

Dark Kırmızı Ledli Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

Dark 500W Dark Force ATX Güç Kaynağı
kaç yıldır kullanıyorsun arızası var mı coil whine var mı yok mu bu gibi sorular önemli 5 yıldan az süre ise tüm parçaların fiyatının yarısını al o fiyata koy ilana işlemcin modern ekran kartın kötü sayılmaz bence 9k dan aşağıya gitmez bu sistem sana tavsiye 240 lık ssd al fiyatı 2 3k artırırsın harddiskli kasa satılmaz elde kalır yada alan senden ucuza almak ister ki kendi alıp taksın.

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk Güleray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç yıldır kullanıyorsun arızası var mı coil whine var mı yok mu bu gibi sorular önemli 5 yıldan az süre ise tüm parçaların fiyatının yarısını al o fiyata koy ilana işlemcin modern ekran kartın kötü sayılmaz bence 9k dan aşağıya gitmez bu sistem sana tavsiye 240 lık ssd al fiyatı 2 3k artırırsın harddiskli kasa satılmaz elde kalır yada alan senden ucuza almak ister ki kendi alıp taksın.
tam 6 yıl oldu alalı dün itibariyle saldım kullanmayı yeni aldım coil whine herhangi bir arızası yok . sadece pc yi açarken psudna sanırım yüksek bir ses geliyor pc acılınca gidiyor bidaha gelmiyor o ses yani, okadar

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan
tam 6 yıl oldu alalı dün itibariyle saldım kullanmayı yeni aldım coil whine herhangi bir arızası yok . sadece pc yi açarken psudna sanırım yüksek bir ses geliyor pc acılınca gidiyor bidaha gelmiyor o ses yani, okadar
16gb ram 5600 işlemci ve alınmış ayrı bir işlemci soğutucu soğutucu + rx 570 dediğim gibi ssd al 10k bandında satarsın sanırım link bırakmak yasak o yüzden internete işlemci + ekran kartını yaz fiyatın dediğim banda olduğunu göreceksin

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
1
16gb ram 5600 işlemci ve alınmış ayrı bir işlemci soğutucu soğutucu + rx 570 dediğim gibi ssd al 10k bandında satarsın sanırım link bırakmak yasak o yüzden internete işlemci + ekran kartını yaz fiyatın dediğim banda olduğunu göreceksin
dediğiniz mantık saçma o ekran kartı üretilmiyor bile artık zaten daha fazla yatırıma gerek yok fiyatı düşük tutmalı ki satılsın 8k ideal

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk Güleray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz mantık saçma o ekran kartı üretilmiyor bile artık zaten daha fazla yatırıma gerek yok fiyatı düşük tutmalı ki satılsın 8k ideal
7500e isteyen olduda versem mi çokmu düşük bilemedim ne diyorsunuz

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
1
teşekkürler hocam

uğraşmak istemiyosanız verebilirsiniz biraz daha uğraşırım diyosanız 8e de gider ama

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk Güleray
1 1.5 haftadır satmaya calısıyorum en fazla 7.5 7750 falan verdiler de ben en basta 9 a gider diyordumda gitmiyor yani

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
1

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan
bende öyle demiştim ssd alıp 2k arttırıp satabilir yani 10k ya yuvarlar sonuçta işlemci sağlam ekran kartı satılmasa da dandik değil fiyatına göre güçlü bir ekran kartı yani 10k ya çoğu oyunu kaldıran bir pcyi emin olun herkes ister zaten 2. el bakılıyor ekran kartının piyasadan kalkmış olması çok bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum.
teşekkürler hocam

sudan ucuz vermiş olursunuz işlemcinizin bile ayrı soğutucusu var yahu en kötü aceleniz varsa 8-8.5k diyin öyle verin

Top Bottom