M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10,954
- İsim
- göksel yurtcan
hocam linkini atmıştınız konunun onun için yazıyorum öncelik sizinde yapmayı planladığınız gibi işlemce değişimi olmalı yerine işlemci aldıktan sonra 600tl gibi bir fiyata eski işlemciyi satabilirsiniz daha sonra psu değişimi tavsiye ederim ekran kartı ondanda sonraki aşama olmalıArkadaşlar 6 sene önce aldığım bir masaüstü bilgisayarım var. Yavaş yavaş yeni parçalar alıp sistemi değişmek istiyorum. Kasam gayet güzel fakat powersupply 500w 80 plus. Kasayı alırken içinde o vardı. Powersuply da değişmemiz gerekiyor sanırım. Ama öncelikle indirim yakaladığım zaman anakart ve işlemci satın almak istiyorum. Tavsiyeleri bekliyorum. Fiyatları çok bilmediğim için bir bütçe veremiyorum. Ama çok pahalı şeyler olmasın orta pahalı olabilir. AMD-İNTEL işlemci takıntım yok. Hangisi daha iyi olursa hem fiyat hem performans konusunda onu alabilirim.
Ek olarak çıkardığım parçaları satabilir miyim? Sizce fiyatı ne olur? Alan olur mu?
Sistem de olan parçalar :
İşlemci : ryzen 3 1300x
Ekran kartı :1060 6gb
Ram : 16gb ddr4 3200mhz
Anakart : asus b350m-k anakart
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...te-5-500w-80plus-midt-atx-pencereli-kasa.html -> elimde olan kasanın linkini de buldum.