Eski Skyrim oyununun bitirebilen oldumu hiç?

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,307
Abi bir dandik marketçinin görevine çıkıyom 1 saat uçtu. Bir topluma üye olucam diye komutan beni kaleyi haydutlardan kurtarmak için göreve sürdü 3 saat uçtu. Değerli eşyaları lootlamakla birlikte.

Sabırlı olupta bu oyunun tamı tamına sonunu gören oldumu acaba?

Abi bir dandik marketçinin görevine çıkıyom 1 saat uçtu. Bir topluma üye olucam diye komutan beni kaleyi haydutlardan kurtarmak için göreve sürdü 3 saat uçtu. Değerli eşyaları lootlamakla birlikte.

Sabırlı olupta bu oyunun tamı tamına sonunu gören oldumu acaba?
Ben yaklaşık olarak 70 80 saatte bitirdim diyebilirim. Heryerden görev alabilirsin konuştuğun her kişi bunu getir şununla konuş diyebilir biraz tehlikeli oyun gözü korkutan cinsten ve tabi artık eskidiği için o kadar da iyi gelmeyebilir

Ben yaklaşık olarak 70 80 saatte bitirdim diyebilirim. Heryerden görev alabilirsin konuştuğun her kişi bunu getir şununla konuş diyebilir biraz tehlikeli oyun gözü korkutan cinsten ve tabi artık eskidiği için o kadar da iyi gelmeyebilir
Sen yine hızlı bitirmişsin.
Zannimce ben her köşeyi aradığımdan uzun sürüyor. Ayrıca düşmanlar da baya bir güçlü ya.
Acaba karakterimizi güçlendirirsem daha rahat oynamak mümkün mü?

Sen yine hızlı bitirmişsin.
Zannimce ben her köşeyi aradığımdan uzun sürüyor. Ayrıca düşmanlar da baya bir güçlü ya.
Acaba karakterimizi güçlendirirsem daha rahat oynamak mümkün mü?
skyrimde ben kılıç kalkan sevmediğimden tamamen büyücülük üzerine oynuyordum zaten skillsleri açtıkça damage otomatik artıyordu ondan pek sıkıntı yaşamadım

zaman konusunda ben ana hikaye+ana hikayenin götürdüğü yoldaki yan görevlerle gittim oyunun tamamını bitirmek çok daha uzun sürer

Geri