bu savaş espresso lab ile starbucks arasında. kahve dünyası da yerli ve millidir.kahvedunyasına ne oldu
siyaset yapmayın diyip şöyle bir cümle kurmakDostum çok kahve seven biri değilim ve hayatım boyunca Starbucks'tan bir kahve bile almışlığım yok ancak bu kurduğun cümle beni aşırı gıcık ettiğini söylemek isterim.
amcamın audisini elimizden alırlar yapmayinsiyaset yapmayın diyip şöyle bir cümle kurmakya kanka akpli değilim ama
amcamın audisini elimizden alırlar yapmayin![]()
kanka burasi x veya reddit tarzı bir yer olsa uzun uzun şeyler yazmak isterdim fakat sırf teknoloji forumu diye uzatmak istemiyom :d
Konu sahibi bu arkadaş olabilir mi aceb![]()
aynen öyle.kanka burasi x veya reddit tarzı bir yer olsa uzun uzun şeyler yazmak isterdim fakat sırf teknoloji forumu diye uzatmak istemiyom :d
maraş depreminde resmi olarak +55.000 kişi öldü ve tahmin edildiği gibi %51lik kesim tarafından 2 haftada unutuldu. aylardır süren filistin savaşında ölen 60.000 kişinin 2 yıldır boykotunu yapıyorlar. biz kendi ülkemizde yaşanan olaylara karşı boykot yapınca da biz orman çocuğu oluyoz nedense. bu "sağ" kesime hiçbir şey anlatamazsın kanka yapacak bir şey yok. bazen oturup konuştuğum adamdan azcık sağ bi görüş sezersem kalkıp gidiyom vallaaynen öyle.
not olarak bırakayım: sırf yerli algısıyla güdülüp yerli denen her şeyi savunacaksak çocuklara t****** edilen ensar vakfı da bu yerli ve milli zihniyetin ürünü.