Neler Yeni

ETH Kazmak İçin En Uygun Havuz Hangisidir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Duduoğlu
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.
Aklımda 3 tane havuz var, aralarında kaldım ve size danışmak istedim.
Binance pool, ethermine, 2miners.
Ethermine'dan kazmayı planlıyorum fakat ödeme politikası falan bir sürü değişiklik olmuş, her yerde farklı bir şey yazıyor.
2 kartla kazacağım için benim için ödemesi erken olması lazım. Yani "0.1 eth olunca transfer ediyoruz" mevzusu gibi durumlar olmaması lazım.
Önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar konuyu güncelliyorum çünkü hala uygun bir havuz bulamadım.
Nicehash denedim, kazancı çok düşük geldi.
Ethermine denedim, binance kullandığım için min. ödeme 1eth sanırım. Vazgeçtim
2miners deniyorum, ödeme politikasını ve ne kadar ücret kestiğini anlamadım.
2miners kullanan arkadaşlar var mıdır?
Başka bir havuz önerisinde bulunursanız da dikkate alırım tabi ki.
Ben ethermine kullandım, ezil kullandım (ethereum + zilliqa kazıyor) binance pool kazıyordum ama şimdi 2miners kullanıyorum.

Ethermine kazdığın kadar veriyor ama yeni politikasından dolayı değiştirdim. internette araştırırsan komisyonsuz ödeme almak için metamask cüzdanı oluşturacaksın. polygon üzerinden nano çevireceksin binance cüzdanına aktaracaksın.

Günlük kendi kendine yatsın istiyorsan binance pool mantıklı. Şuna dikkat etmek lazım artık çoğu pool kazdığın kadar ödeme değil de katılım yaptığın süreye göre ödeme yapıyor. Yani ne kadar süre online olursan bazen parça bulamasan bile katılım yaptığın süreye göre ödeme yapıyor. Binance pool da bu mantıkla çalışıyor.

2miners kullanabilirsin, komisyonsuz ödeme almak için ethereum pool da kazım yapacaksın ama miner programına nano cüzdanını yazacaksın. ortalama 2$ olunca kendiliğinden nano cüzdanına komisyonsuz yatacak.

Biraz araştırarak çok daha fazla alternatife ulaşabilirsin. Birde miningde GPU hızınızı düşürün sıcaklık 50 °C geçmez. Hangi karta ne kadar gerekli yine internetten az bakın derim bende RX580 8GB var GPU hızı 1150 MHz, bellek hızına dokunmadım, fan hızı %50 ayarlı. 27,73 MH ethereum kazıyorum 50 °C ve 85 W güç tüketimiyle.

Miner olarak AMD için Team Red Miner, NVIDIA için T-Rex miner kullanıyorum çok iyi oranlar veriyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben ethermine kullandım, ezil kullandım (ethereum + zilliqa kazıyor) binance pool kazıyordum ama şimdi 2miners kullanıyorum.

Ethermine kazdığın kadar veriyor ama yeni politikasından dolayı değiştirdim. internette araştırırsan komisyonsuz ödeme almak için metamask cüzdanı oluşturacaksın. polygon üzerinden nano çevireceksin binance cüzdanına aktaracaksın.

Günlük kendi kendine yatsın istiyorsan binance pool mantıklı. Şuna dikkat etmek lazım artık çoğu pool kazdığın kadar ödeme değil de katılım yaptığın süreye göre ödeme yapıyor. Yani ne kadar süre online olursan bazen parça bulamasan bile katılım yaptığın süreye göre ödeme yapıyor. Binance pool da bu mantıkla çalışıyor.

2miners kullanabilirsin, komisyonsuz ödeme almak için ethereum pool da kazım yapacaksın ama miner programına nano cüzdanını yazacaksın. ortalama 2$ olunca kendiliğinden nano cüzdanına komisyonsuz yatacak.

Biraz araştırarak çok daha fazla alternatife ulaşabilirsin. Birde miningde GPU hızınızı düşürün sıcaklık 50 °C geçmez. Hangi karta ne kadar gerekli yine internetten az bakın derim bende RX580 8GB var GPU hızı 1150 MHz, bellek hızına dokunmadım, fan hızı %50 ayarlı. 27,73 MH ethereum kazıyorum 50 °C ve 85 W güç tüketimiyle.

Miner olarak AMD için Team Red Miner, NVIDIA için T-Rex miner kullanıyorum çok iyi oranlar veriyor.
O.C ayalarını biliyorum dostum, kaç derece çalışması gerektiğini falan da biliyorum.
Sadece aklıma takılan ve politikaları karışık olan havuzlar.
2miners kaç min. Kaç eth'den sonra komisyonsuz ödeme yapıyor?
Ethermine üzerinden kazım yapıyorum şu anda. Matemask ile uğraşmak istemiyorum, direk binanceye yatması önemli benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,924
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan