Omersahinn
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılıyorum kardeşim haftasonungebwlöolarqkmazalır dediler birde ethermine lazımdayım şuanda
Konu hakkında bilgilisiniz kardeşim gerçekten takdir ettim ben phonix mıner üzerinden kazımımı yapıyor ethermine havuzunu tercih ediyorum2CryptoCalc - Mining Software Comparison for Different Coins and Algorithms
The table shows the most profitable mining software for GPU and CPU and the software fees for each algorithm.2cryptocalc.com
Kullanılan programlarda önemli. Nvidia için hangi program kullanıyorsunuz ? Programlarında ücret kesintileri var minimum %0.65 maksimum %1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buradan da havuzların durumunu/yoğunluğunu ve ücret kesintilerini görebilirsiniz. Her zaman aynı havuz iyi diye bir şey yok mesela Ethermine nın loglaması berbat. Dün ne kadar kazmış acaba desen göremezsin. Bu ay ne kadar ETH kazmış desen toplayıp bölmen lazım. 2miners günlük logluyor ve 1 ay içerisindeki toplam kazımı çok güzel gösteriyor mesela.Ethereum (ETH) Ethash | Mining Pools
List of known Ethereum pools (ETH) Ethash PoW algorithm. Live hashrate distribution, pool fees & minimum payment comparison. Mining Pools & Block Explorerminingpoolstats.stream
zengin reis şanslı reis geldimi 5600x in ?Ethermine