Ethereum denen şey Nedir?

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
1,451
Ethereum Nedir?

Bir madde mi?

Nasıl bir şey?

Nasıl kazılıyor?

Hemen internetten bakıp bir şeyler yazmayın lütfen.

En İyi Cevap
Ethereum bir kripto para. Kripto paralar el ile tutulamaz. Borsalarda Ethereum ile alım satım yaparak kâr elde edebilirsin. Bitcoin'den sonra en pahalı kripto paradır kendisi. Sadece alım satım yapılmaz, madenciliğini (mining) de yapabilirsin.
Kısacası para kazanmaya yönelik bir şey. Eğer yardımım dokunduysa en iyi mesaj seçer misin?
Ethereum Nedir?

Bir madde mi?

Nasıl bir şey?

Nasıl kazılıyor?

Çok pahalı. Sanal para. Değerli zor kazılıyor adam gibi ekran kartı lazım

Ethereum Nedir?

Bir madde mi?

Nasıl bir şey?

Nasıl kazılıyor?

Bu konu ile alakalı bir dünya başlık var hocam forumda. Detaylı araştırma yaparsan bu sorduğun soruların cevaplarını bulursun.

Ethereum internet ortamında bulunan bir kripto para diye biliyorum.

Sanal bir para, ekran kartları ile kazılıyor ve şu aralar çok değerli.

Ethereum bir kripto para. Kripto paralar el ile tutulamaz. Borsalarda Ethereum ile alım satım yaparak kâr elde edebilirsin. Bitcoin'den sonra en pahalı kripto paradır kendisi. Sadece alım satım yapılmaz, madenciliğini (mining) de yapabilirsin.
Kısacası para kazanmaya yönelik bir şey. Eğer yardımım dokunduysa en iyi mesaj seçer misin?

En İyi Cevap
Konuda ki en açıklayıcı güzel mesaj senin. Ve biri mesajını eksilemiş. Neden acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,558
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri