Bilgisayarımın sol üst kısmında çıkan şey nedir (ÇÖZÜLDÜ)

Reaksiyon skoru
67
Bilgisayarımın sol üst kısmında çıkan şey nedir dostlar tıklanmıyor bir şey edilmiyor sadece kaldı orada çok sinir bozuyor o yüzden bilen varsa nasıl kaldırabileceğimi söyleyebilir mi
1723484449223.png

ne oldugu hakkında bılgım yok ama vırıus taraması yaptırabılırsın kaspersky ıle tam tarama yapabılırsın

Windows 11 kullanıyorum chrome arama sekmesi vs değil masaüstünde bile var ancak ss alamıyorum telefonla çektim o görüntüyü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne oldugu hakkında bılgım yok ama vırıus taraması yaptırabılırsın kaspersky ıle tam tarama yapabılırsın
Sıkıntı şurada hocam ss aldığımda böyle bir görüntünün olmadığı sadece fiziksel olarak gözüküyor monitöre baktım monitörde de bi sıkıntı yok yani öyle bi ayar olmamasına rağmen böyle bir şey çıktı
1723484691923.png

Windows 11 kullanıyorum chrome arama sekmesi vs değil masaüstünde bile var ancak ss alamıyorum telefonla çektim o görüntüyü

Sıkıntı şurada hocam ss aldığımda böyle bir görüntünün olmadığı sadece fiziksel olarak gözüküyor monitöre baktım monitörde de bi sıkıntı yok yani öyle bi ayar olmamasına rağmen böyle bir şey çıktıAlıntıyı görüntüle
monitörünün bir ayarı açık kalmış olabilir mi ?

Bilgisayarımın sol üst kısmında çıkan şey nedir dostlar tıklanmıyor bir şey edilmiyor sadece kaldı orada çok sinir bozuyor o yüzden bilen varsa nasıl kaldırabileceğimi söyleyebilir miAlıntıyı görüntüle
nvidia kayıt zımbırtısı diye biliyorum experiencedan nvidia appa geçmeyi denediniz mi

nvidia kayıt zımbırtısı diye biliyorum experiencedan nvidia appa geçmeyi denediniz mi
anında yeniden oynatma*

Dostlar bizzat microsoft'un sitesinde sorunun çözümünü buldum sorunun çözümü şu şekildeymiş anında yeniden oynatmayı kapatırsanız ve kayıtta değilseniz böyle bir ikon çıkmayacak bilginiz olsun Türkçe kaynaklar da bulamadım diye sizlere de öğrendiğim çözüm yönetimini paylaşmak istedim iyi forumlar
Ekran görüntüsü 2024-08-12 205851.png

*Kartınız amd ise sanırım böyle bir sorun ile karşılaşmıyorsunuz bu şekilde yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri