Ethereum Kazım hakkında soru

Emptx_

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,562
Yaklaşık bir saat boyunca 30 mh ile kazım yaptım (ethereum) (GTX 1660 Tİ) ve yaklaşık 0.00046 eth kazım yaptım . Bunu tl ye çevirdim ve şöyle bir değer çıktı 7,65 TL fakat ben bazı sitelerde 1660 ti'ın günlük 3 dolar getirisi olduğunu görmüştüm bu da 27 tl yapıyor fakat ben kendi kazdığım ile hesaplarsam çok büyük bir para çıkıyor sizce bir hata mı var yoksa normal mi?

Yaklaşık bir saat boyunca 30 mh ile kazım yaptım (ethereum) (GTX 1660 Tİ) ve yaklaşık 0.00046 eth kazım yaptım . Bunu TL ye çevirdim ve şöyle bir değer çıktı 7,65 TL fakat ben bazı sitelerde 1660 ti'ın günlük 3 dolar getirisi olduğunu görmüştüm bu da 27 TL yapıyor fakat ben kendi kazdığım ile hesaplarsam çok büyük bir para çıkıyor sizce bir hata mı var yoksa normal mi?
evet

Yaklaşık bir saat boyunca 30 mh ile kazım yaptım (ethereum) (GTX 1660 Tİ) ve yaklaşık 0.00046 eth kazım yaptım . Bunu TL ye çevirdim ve şöyle bir değer çıktı 7,65 TL fakat ben bazı sitelerde 1660 ti'ın günlük 3 dolar getirisi olduğunu görmüştüm bu da 27 TL yapıyor fakat ben kendi kazdığım ile hesaplarsam çok büyük bir para çıkıyor sizce bir hata mı var yoksa normal mi?
ethereum bu aralar tavan yaptığı için çok normal. bu ücret5 sabit değildir günlük 20 tl de kazanabilirsin 50 de.

Bazı saatler normalin kat kat üstü gelir gelebiliyor bazı saatler çok az gelir geliyor. Ortalaması da günde 3 dolar oluyor. Yine de 1 saate 1 dolar cidden çok fazlaymış.

Bazı saatler normalin kat kat üstü gelir gelebiliyor bazı saatler çok az gelir geliyor. Ortalaması da günde 3 dolar oluyor. Yine de 1 saate 1 dolar cidden çok fazlaymış.
ben de şaşırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Görüntüsü (47).png

@Abdullah Hacıgül abi bi bakar mısın yaklaşık 1 saatlik kazım sonucu gtx 1660 ti ile

Saatlik kazancı 24 ile çarpınca abartı sonuçlar çıkabiliyor fakat o parayı kazanamıyorum ben.
Toplam kazanca bakın siz.

Saatlik kazancı 24 ile çarpınca abartı sonuçlar çıkabiliyor fakat o parayı kazanamıyorum ben.
Toplam kazanca bakın siz.
şuan kazımı durdurdum sabah tekrardan başlatıcağım akşam 11 gibi yine bitiririm o zaman bi bakarım yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri