Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,458
aaa ciddi misin dalga geçiyosun sandım 1 bitcoin 300 bin tlAma r7 240 eski bir kart.
Anca 1-2 tane kazar.
aaa ciddi misin dalga geçiyosun sandım 1 bitcoin 300 bin tlAma r7 240 eski bir kart.
Anca 1-2 tane kazar.
58 tane RX 570 al.Görkem Bey, bana bir 3080.
Şu an kazım yapmayacağım ama bilgi edinmek isterim acaba kabul olur mu?Amacımız ETH kazım, alım gibi şeylerde insanlara yardımcı olmak. Forumun alım olarak sınırlı ve onaylama yöntemi ile alım yapan tek kulübü olacak sanırsam. Katılmak için ETH kazım tecrübeniz olması yeterli. Görev dağılımı olacağı için sınırlı alımlar olacaktır. Konu önemli bir konu çünkü. Ana odağımız ekran kartı ile kazım yapmak isteyenlere, yapanlara yardımcı olmak olacaktır.
Katılım için iletişime geçin:
Görkem#2769
Bu postun altında yardım edebiliriz birbirimize.
***ETH*** imzamız bu
Ne dalgası arkadaşta rx570 var her gün 4-5 tane çıkarıyormuşaaa ciddi misin dalga geçiyosun sandım 1 bitcoin 300 bin TL
O iş para getiriyor mu yaEkran kartıyla değil ama, VDS(Virtual Dedicated Server) ile kazıyorum. Bazen güçlü ekran kartlı bir server seçiyorum, bazen işlemcisi 48-56 çekirdek serverlar ile kazıyorum. CPU ile kazmayı tercih edersem linux(cli) yani kernel, bash üzerinden script çalıştırarak kazıyorum. GPU mining tercih edersem Windows kuruyorum. Sunucular en az 15 adet oluyor. Katılmak isterim; @RevDeisDou
Yavaş la gaç tane alıyon! Şaka mak 58 bin TL yapar, tanesi 24 MH/s'den 58x24=1392 MH/s yapar o da58 tane RX 570 al.
Oyun için toplanan sistemin yaptığı işlere bakDevam ediyoruz bakalım
Sen direkt imzayı alFinansçı lazımsa katılayım ama mining yapmıyorum.Yatırım yardımı yepebiirim
anladık be kardeşim 3070 varDevam ediyoruz bakalım
Ethereum kazmak için kartlara ne yapılıyor ve ethereum nereden geliyor acaba?Amacımız ETH kazım, alım gibi şeylerde insanlara yardımcı olmak. Forumun alım olarak sınırlı ve onaylama yöntemi ile alım yapan tek kulübü olacak sanırsam. Katılmak için ETH kazım tecrübeniz olması yeterli. Görev dağılımı olacağı için sınırlı alımlar olacaktır. Konu önemli bir konu çünkü. Ana odağımız ekran kartı ile kazım yapmak isteyenlere, yapanlara yardımcı olmak olacaktır.
Katılım için iletişime geçin:
Görkem#2769
Bu postun altında yardım edebiliriz birbirimize.
***ETH*** imzamız bu