Merhaba, ethereum mining'e başlamak istiyorum. Bu iş için ayrıyetten bir mining sistemi toplayacağım çok büyük çaplı değil, 2 3 tane 1080TI ile başlamayı düşünüyorum.
Aklıma takılan bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim.
1-)mining için farklı bir bilgisayar toplamak istiyorsam, işlemci vs önemli mi? ram takmalı mıyım? hangi parçalara ihtiyacım var?
2-)1 tane 1660s 1 tane 1080ti şeklinde farklı kartlar kullansam çalışmaz mı?
3-)Sadece 1080ti takmaya karar verdim diyelim, kartların üreticileri önemli mi? yani birisi msi birisi asus birisi zotac olsa sıkıntı olur mu?
4-) şuanda elimde 2 adet 1080ti kart var ama başka hiçbir şey yok, bu kartları mining sisteme çevirmem için ne almam gerekiyor, normal kullandığım kasa gibi herşeyi almak zorunda mıyım? işlemci, ramler önemli mi?
Yardım edenlere çok teşekkür ederim
Aklıma takılan bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim.
1-)mining için farklı bir bilgisayar toplamak istiyorsam, işlemci vs önemli mi? ram takmalı mıyım? hangi parçalara ihtiyacım var?
2-)1 tane 1660s 1 tane 1080ti şeklinde farklı kartlar kullansam çalışmaz mı?
3-)Sadece 1080ti takmaya karar verdim diyelim, kartların üreticileri önemli mi? yani birisi msi birisi asus birisi zotac olsa sıkıntı olur mu?
4-) şuanda elimde 2 adet 1080ti kart var ama başka hiçbir şey yok, bu kartları mining sisteme çevirmem için ne almam gerekiyor, normal kullandığım kasa gibi herşeyi almak zorunda mıyım? işlemci, ramler önemli mi?
Yardım edenlere çok teşekkür ederim