Ethereum mining hakkında bazı sorularım var

ben max 30 alıyor diye biliyordum 1660si

1500tl hangi kartla kazacaksın hocam
Adam yatırım yapıyor. Elinde olan parayla kasıp gelişmeye çalışmıyor ki. 10-15K bütçesi var.

evet eminim şuan aynı anda 3 tane ekrana görüntü veriyor bunu da unutmayalım ekranları kapatınca dahada yükseliyor
oc yapmadan önce bile stok haliyle 29 mh/s alıyordu
Alıntıyı görüntüle
bu arada benimde mining hakkında düşüncelerim var biraz araştırma yaptım bazı konularda hala sıkıntılarım var yardımcı olabilir misin bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam yatırım yapıyor. Elinde olan parayla kasıp gelişmeye çalışmıyor ki. 10-15K bütçesi var.
1500tl ye alabileceğin kazım yapacak bir ekran kartı yok ama

ama dosya boyutuda yükseliyor 6 gb çok önermiyorlar genelde onun hakkında ne düşünüyorsun hocam
6 gb kartları kim önermiyor bana kalırsa hala alınabilirliği yüksek eth mining kopmle bittiği zaman 4-6-8 gb farkı kalacağını sanmıyorum tabi o zaman farklı yine eth kadar kazandıran bira coin 6gb karlar ile artık mining yapılmaz derse orası ayrı

bu arada benimde mining hakkında düşüncelerim var biraz araştırma yaptım bazı konularda hala sıkıntılarım var yardımcı olabilir misin bana
direkt sorabilirsin sorunu yada konu açabilirsin

evet eminim şuan aynı anda 3 tane ekrana görüntü veriyor bunu da unutmayalım ekranları kapatınca dahada yükseliyor
oc yapmadan önce bile stok haliyle 29 mh/s alıyordu
Alıntıyı görüntüle
İyiymiş hocam ama rx 580 ile 1660s arasında fiyat farkıda var nerdeyse aynı mh rx580 daha mantıklı ama şuan hiçbir yerde çoğu kartın stoğu yok

6 gb kartları kim önermiyor bana kalırsa hala alınabilirliği yüksek eth mining kopmle bittiği zaman 4-6-8 gb farkı kalacağını sanmıyorum tabi o zaman farklı yine eth kadar kazandıran bira coin 6gb karlar ile artık mining yapılmaz derse orası ayrı

direkt sorabilirsin sorunu yada konu açabilirsin
mesajdan yazsam sorun olur mu senin için

1500tl ye alabileceğin kazım yapacak bir ekran kartı yok ama
RX 580 8GB?

İyiymiş hocam ama rx 580 ile 1660s arasında fiyat farkıda var nerdeyse aynı mh rx580 daha mantıklı ama şuan hiçbir yerde çoğu kartın stoğu yok
evet biraz daha uygun ama rx580 lerin 4 seneden eski kartlar olduğunu unutmayın buna göre değerlendirme yapmak lazım 1660s daha yeni bir kart garantisi bitmiş kart çok az

1500tl ye bulda 12 li bir rig kurayım

buradan yazarsan başkaları da faydalanmış olur ama sen bilirsin özelden de yazabilirsin
pekala evde mi yapıyorsun fazla elektirik kullanımı için herhangi bir sıkıntı yaşadın mı yada onun için herhangi bişey yaptın mı ?

1500tl ye bulda 12 li bir rig kurayım

buradan yazarsan başkaları da faydalanmış olur ama sen bilirsin özelden de yazabilirsin
ben eski işlemci eski anakart eski ram alıp üzerine 2 tane 1080 ti çekince çalışıcak mı bu mining sistemi ya?

pekala evde mi yapıyorsun fazla elektirik kullanımı için herhangi bir sıkıntı yaşadın mı yada onun için herhangi bişey yaptın mı ?
Evde yapıyorum sorun yaşamadım şu an tek kartla yaptığım için yaşamamda ama ortalama bir evin elektiriği 30 ekran kartına kadar kaldırır diye tahmin ediyorum evde 50 kart çalıştırıp sorun yaşamayan çok var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,647
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri