Etherium mining yapılır mı?

Sonuç olarak Ethereum düşeceği öngörülüyor. Güncelleme bir anda olmuyor zaten. Yavaş yavaş.
Tam aksine güncellemelerden beraber ethereumun değer kazanması bekleniyor. Piyasada ethereum yakılmaya başlanacağı için fiyatı artıracaktır. Mining kazancı düşebilir ama arkadaş birkaç hafta yapmayı dusundugu için mining yapmaması için herhangi bir neden yok

Çin'de miningcilik yasaklandı bildiğiniz gibi. Ethereum işleriyle ilgilenenler düşeceğini söylüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak belli değil aslında. Her şey olabilir şu an.
Ben de ilgileniyorum ve maksimum 1300 dolar civarını görmesi bekleniyor 1300ün altı imkansız gibi bir şey. Zaten öyle olsa millet böbreğini satar da girer. Genel hava şu an olumlu.

Tam aksine güncellemelerden beraber ethereumun değer kazanması bekleniyor. Piyasada ethereum yakılmaya başlanacağı için fiyatı artıracaktır. Mining kazancı düşebilir ama arkadaş birkaç hafta yapmayı dusundugu için mining yapmaması için herhangi bir neden yok
Evet , blokta stake edilen eth miktarı da her geçen gün artıyor.

sistem özelliklerim galax 1660 super bi 100 TL kazmayı planlıyorum yada daha fazla valorantta skin almak için yada para kazanmak için yapılır mı? bide en iyi mining programı ne
Başta yatırım tavsiyesi değil.
ETH şahsen güven çok azaldı gerçekten çok azaldı ayrıca devletler borsaları zorluyor ve yasaklıyor daha yeni paparayı binance ödeme aracından çıkarttı diye biliyorum.
Kazancı olabilir ancak şahsen güven ve risk çok fazla.
Yeniden söylüyorum
YATIRIM TAVSİYESİ DĞEİLDİR.

Ben de ilgileniyorum ve maksimum 1300 dolar civarını görmesi bekleniyor 1300ün altı imkansız gibi bir şey. Zaten öyle olsa millet böbreğini satar da girer. Genel hava şu an olumlu.

Evet , blokta stake edilen eth miktarı da her geçen gün artıyor.
Dostum düşemsi sorun değil aslında güven kalmadı.
Mesela dogecoin ve Bitcoin güvenini çok alçalttı çünkü elon abimizin oyuncağına döndü ve ETH ise bir çok devlet düşman oldu ve sistem.
(Yatırım tavsiyesi dğeildir ve yanlışım olabilir.)

Başta yatırım tavsiyesi değil.
ETH şahsen güven çok azaldı gerçekten çok azaldı ayrıca devletler borsaları zorluyor ve yasaklıyor daha yeni paparayı binance ödeme aracından çıkarttı diye biliyorum.
Kazancı olabilir ancak şahsen güven ve risk çok fazla.
Yeniden söylüyorum
YATIRIM TAVSİYESİ DĞEİLDİR.

Dostum düşemsi sorun değil aslında güven kalmadı.
Mesela dogecoin ve Bitcoin güvenini çok alçalttı çünkü elon abimizin oyuncağına döndü ve ETH ise bir çok devlet düşman oldu ve sistem.
(Yatırım tavsiyesi dğeildir ve yanlışım olabilir.)
nası paparayı kaldırdı binance kullanıyorum papara ve ininal var

Eth 2.0 değil eip guncellemesi bir yerden duyduğunuz şeyi yanlış bilgi ile yayıp durmayın ayrıca ekran kartı fiyatları ile ETH 2.0 çok fazla bir alakası olmayacak bilmenizi isterim.
En önemli sorun çip krizi idi onu dayavaştan çözmeye başladılar.

Sonuç olarak Ethereum düşeceği öngörülüyor. Güncelleme bir anda olmuyor zaten. Yavaş yavaş.
Biladerim bilgin yok anladık ama araştırmıyorsunda :( Güncelleme niye geliyor biliyor musun da ? Komisyon/transfer ücretleri çok yüksek adamlar bunu 0.00002 lere kadar düşürmeye çalışıyor. Bitcoin gönderirken ki Transfer ücreti ve komisyonlardan haberiniz var mı ? Bitcoini adam ethereum 2.0 çevirip yollayabilecek çünkü daha ucuz olacak. Ethereum daha sık tercih edilsin isteniyor.
Bence düşmesinin imkanı yok.

ekran kartının ömrünü azaltıyor diyorlar çünkü ekran kartını çok kullanıyor ama oyun oynamakla aynı şey
Sende aynı şekilde. Bilgiler yanlış. Mining Memory modüllerni kullanır. Oyun ise hem Core Clock hem DirectX12 hem de Memory clock kullanır.

işi bilen madenciler her zaman %60 güç verir karta. Kart 45-50 derecelerde çalışır 7/24.

oyun oynayınca aynı kart ile warzone da 78-80 Cyberpunk ultra RTX açıkken 76-77 derecede çalışır.

Bilginiz yoksa yanlış yönlendirmeyiniz. İyi forumlar. (Yukarıdaki yazılı bilgiler tarafımca denendi.) 90 gün mining de yaptı 2 gün pc kapatmadan oyunda oynandı

Biladerim bilgin yok anladık ama araştırmıyorsunda :( Güncelleme niye geliyor biliyor musun da ? Komisyon/transfer ücretleri çok yüksek adamlar bunu 0.00002 lere kadar düşürmeye çalışıyor. Bitcoin gönderirken ki Transfer ücreti ve komisyonlardan haberiniz var mı ? Bitcoini adam ethereum 2.0 çevirip yollayabilecek çünkü daha ucuz olacak. Ethereum daha sık tercih edilsin isteniyor.
Bence düşmesinin imkanı yok.
Senin bilgine kurban olayım :d zeka küpü maşallah reis o 0.00 bilmem kaçı nerden bildin ne komisyon transferi gram bişey anlamadım..
YaŞlanDık bE uStA

ETH 2.0 gelecek bu ayın sonunda. Ethereum'da ciddi düşüş planlanıyor. Yapmanı önermem şu an şahsen.
eth 2.0 2022'ye ertelendi bilmeden konuşma istersen.

hocam 100 tl'den fazlasını bile kazanırsınız tabii ki de yapmanız mümkün ve uygun.

Geri