Etkileyici oyun önerisi

Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar selam şöyle hikayesi baya sağlam sizide etkileyen oyun varsa yazabilirmisiniz mesela örnek vereyim geçmişte çocugu öldürülmüş onun intikamını almaya çalışıyo tarzında yada hikayenin sonu kötü biten tarzı oyun önerebilir misiniz? baya üzecek ağlatıcak tarzda

arkadaşlar selam şöyle hikayesi baya sağlam sizide etkileyen oyun varsa yazabilirmisiniz mesela örnek vereyim geçmişte çocugu öldürülmüş onun intikamını almaya çalışıyo tarzında yada hikayenin sonu kötü biten tarzı oyun önerebilir misiniz? baya üzecek ağlatıcak tarzda
tam bu tarzda değil ama dl 1+2 uncharted önerebilirim

çoğuna bakmıştım açıkcası oyunun kalitesi çokta önemli değil life is strange tarzında olsa bana yeterli etkileyici olsun yeter
tavsiyem dl ye girmeye çalış onun dışında mafia definitive edition bak eğer eski oyunda oynarım dersen mafia 2 bakabilirsin

Metro serisi aşırı güzel 3 oyunluk bir seri etkisinden 1-2 ay cikamazsin

Hocam etkileyici olarak

Resident evil 7 ve village bitir iki oyunuda bitirince oha dersin

To the moon bak eğer seversen hikayesi iyidir

Metro serisi aşırı güzel 3 oyunluk bir seri etkisinden 1-2 ay cikamazsin
valla hocam baya ucuzdu epicde açıkcası beni hiç sarmadı ben daha çok gerçek hayata dayalı geçmişte kötü olaylar olmuş ve intikamı vb için uğraştıgımız oyun istiyorum

max payne 1 2 3 tam senin konu oynasan unutamazsın

Hocam etkileyici olarak

Resident evil 7 ve village bitir iki oyunuda bitirince oha dersin

To the moon bak eğer seversen hikayesi iyidir
resident evil 7 bitirdim sonu gerçekten felaket derecede kötü hocam To the moon bakacagım önerin için teşekkürler

resident evil 7 bitirdim sonu gerçekten felaket derecede kötü hocam To the moon bakacagım önerin için teşekkürler
Villagenin sonu iyidir hocam 7 de oynanması gerek bu yüzden önerdim

A plague tame bakabilirsin

Eğer altında yatsn mesajları vb snlarım dersen silent hill 2 oyna

max payne 1 2 3 tam senin konu oynasan unutamazsın
denemedim onada bakarım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Villagenin sonu iyidir hocam 7 de oynanması gerek bu yüzden önerdim

A plague tame bakabilirsin

Eğer altında yatsn mesajları vb snlarım dersen silent hill 2 oyna
silent hill 2 daha cazip geldi bana ona bakacağım

Final fantasy xv hikaye olarak güzel oyun kamp yapma tut balık tutma iş yapma yemek yeme bile var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri