M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,191
bir an ciddisiniz sandım hocamKorsana destek yok(!)
bir an ciddisiniz sandım hocamKorsana destek yok(!)
Bence kesinlikle alınır. Oyunu severseniz harita dlc lerinden de alın bence.ets steam de 10 TL alınır mı?
Yok benim hayatım korsan zatenbir an ciddisiniz sandım hocam
benim gibi steam hesabımda olan oyunu bile korsan indiriyorumYok benim hayatım korsan zaten![]()
şahsen ben ne zaman param olsa hep orjinal oyun almayı tercih ederim elimden geldiğince ama param yok yani ne yapabilirim bu benim hatammı paramın olmaması tabii ki cracke başvurucamKorsana destek yok(!)
Bazıları Steam'dekin den daha iyi çalışıyor bkz GTA trilogybenim gibi steam hesabımda olan oyunu bile korsan indiriyorum
tabi hocam mesela etsnin dlclerine para vermek istemedim korsan yardımıma koştu ama steamde var etsBazıları Steam'deki den daha iyi çalışıyor bkz GTA trilogy![]()
Korsanın repack avantajı var birde 30GB oyunu 3 GB sıkıştırmış adamlar dev hizmet.tabi hocam mesela etsnin dlclerine para vermek istemedim korsan yardımıma koştu ama steamde var ets
yani hocam internetim hızlı olduğu için o çok sorun değil ama hikayeli oyun dlclerinin pahalılığı canımı sıkıyor açıkçasıKorsanın repack avantajı var birde 30GB oyunu 3 GB sıkıştırmış adamlar dev hizmet.![]()
Parasına acımayacağım tek oyun RDR2 sanırım. Pahali da olsa Değer çünkü.yani hocam internetim hızlı olduğu için o çok sorun değil ama hikayeli oyun dlclerinin pahalılığı canımı sıkıyor açıkçası
evet hocam rdr2ye para verilir birde gtaya online için odaParasına acımayacağım tek oyun RDR2 sanırım. Değer çünkü.