Oyunu yeni yükledim. Daha önce bilgisayarımda yüklüyken sorunsuz çalışıyordu. Steam'den dosyaları doğruladım, uyumluluk ayarlarından tam ekran iyileştirmeyi denedim, Windows sürümü güncelledim ama sorunum düzelmedi.
Aynı şekilde ESC ye bastığımda siyah ekran yiyordum. Ekran kartım buglanıyordu sanırım. Driver reset tuş kombinasyonu bile çalışmıyordu. ETS optimizasyonu bok gibi.
Aynı şekilde ESC ye bastığımda siyah ekran yiyordum. Ekran kartım buglanıyordu sanırım. Driver reset tuş kombinasyonu bile çalışmıyordu. ETS optimizasyonu bok gibi.
valla hiçbiri çözmedi ya çok ilginç bir hata. oyunda hiçbir sorun yok ama esc basınca çöküyor. yabancı forumlara da baktım ama benim sorunu çözen olmamış.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
hata çözümünde bu öneriyi vermişler. aynı işlemi uyguladım ancak görseldeki hatayı aldım. bu yüzden crash yiyor olabilir miyim?
Oyunu yeni yükledim. Daha önce bilgisayarımda yüklüyken sorunsuz çalışıyordu. Steam'den dosyaları doğruladım, uyumluluk ayarlarından tam ekran iyileştirmeyi denedim, Windows sürümü güncelledim ama sorunum düzelmedi. Alıntıyı görüntüle