Neler Yeni

Yardım ETS 2 Esc tuşuna basınca oyun çöküyor

Oyunu yeni yükledim. Daha önce bilgisayarımda yüklüyken sorunsuz çalışıyordu. Steam'den dosyaları doğruladım, uyumluluk ayarlarından tam ekran iyileştirmeyi denedim, Windows sürümü güncelledim ama sorunum düzelmedi.
1722170497930.png

1722170550828.png

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
Aynı şekilde ESC ye bastığımda siyah ekran yiyordum. Ekran kartım buglanıyordu sanırım. Driver reset tuş kombinasyonu bile çalışmıyordu. ETS optimizasyonu bok gibi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şekilde ESC ye bastığımda siyah ekran yiyordum. Ekran kartım buglanıyordu sanırım. Driver reset tuş kombinasyonu bile çalışmıyordu. ETS optimizasyonu bok gibi.
valla 3 ay önce oynadığımda normal çalışıyordu. tmp den banım yeni açıldı. yükledim oyun güncellenmiş, sanırım güncellemeden sonra böyle oldu.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sanırım uygunsuz mod war oyunda hatanın ıkıncı satırında yazan bır mod warmı modlarım kısmında

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hiçbiri çözmedi ya çok ilginç bir hata. oyunda hiçbir sorun yok ama esc basınca çöküyor. yabancı forumlara da baktım ama benim sorunu çözen olmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

log dosyasını attım belki anlayan olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1722185772882.png

hata çözümünde bu öneriyi vermişler. aynı işlemi uyguladım ancak görseldeki hatayı aldım. bu yüzden crash yiyor olabilir miyim?

Son düzenleme:
Top Bottom