Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 8,772
tamam bilader haklısınDaha yeni sonuçlanmıştır rapor biri görüp kayıt alıp banlatmış zaten hile sayılıyor uçma direk banlanırsın normal gayet.
tamam bilader haklısınDaha yeni sonuçlanmıştır rapor biri görüp kayıt alıp banlatmış zaten hile sayılıyor uçma direk banlanırsın normal gayet.
Bu gün 26 kişi falan adamı reportladık hile diye tüm konvoyun içinden geçti. Adam 20 dakika sonra tekrar bizi silkti attı. 25 26 kişinin reportu bi kişiyi banlayamıyorsa sizde çok büyük sıkıntı var demektir.Daha yeni sonuçlanmıştır rapor biri görüp kayıt alıp banlatmış zaten hile sayılıyor uçma direk banlanırsın normal gayet.
Ya bana yazıcağına gidip araştır speed hack ve benzeri şeyler ban sebebi . Uçmada ban sebebi. Zaten reporladığın hemen banlanmıyor adminler o kadar hızlı ve aktif değiller.tamam bilader haklısın
Ben admin falan değilim zaten admin olduğumu nereden çıkardın . Zaten oyunu 3 senedir mp olarak oynuyorum moderatör sistemi oldukça kötü hiçbiri aktif değil . O yüzden hemen cevap gelmeyebiliyor . 1,2 kişide bütün raporlara nasıl ulaşsın .Bu gün 26 kişi falan adamı reportladık hile diye tüm konvoyun içinden geçti. Adam 20 dakika sonra tekrar bizi silkti attı. 25 26 kişinin reportu bi kişiyi banlayamıyorsa sizde çok büyük sıkıntı var demektir.
yav bilader ben uçmadım adam uçtuYa bana yazıcağına gidip araştır speed hack ve benzeri şeyler ban sebebi . Uçmada ban sebebi. Zaten reporladığın hemen banlanmıyor adminler o kadar hızlı ve aktif değiller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben admin falan değilim zaten admin olduğumu nereden çıkardın . Zaten oyunu 3 senedir mp olarak oynuyorum moderatör sistemi oldukça kötü hiçbiri aktif değil . O yüzden hemen cevap gelmeyebiliyor . 1,2 kişide bütün raporlara nasıl ulaşsın .
Yorumunda bu yazıyor. Y tuşuna bastım uçtum demişsin kendini ifade edememişsin gelmişsin bana kızıyorsun tamam anladım iyi geceler.yav bilader ben uçmadım adam uçtu
sana bir kızgınlığım yok sadece gece gece tartışmak istemedim iyi geceler biladerYorumunda bu yazıyor. Y tuşuna bastım uçtum demişsin kendini ifade edememişsin gelmişsin bana kızıyorsun tamam anladım iyi geceler.