ETS2 de harita DLC'si almıştım ilk başlarkende ana merkezi DLC'de ki şehirlerden birine koymuştum şuan arada yol olmadığı için ana dünyaya geçemiyorum DLC'yi kaldırdığımda DLC mevcut olmadığı için oyun yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım
hizli yolculuk yap ya da 0 kamerasiyla isinlanETS2 de harita DLC'si almıştım ilk başlarkende ana merkezi DLC'de ki şehirlerden birine koymuştum şuan arada yol olmadığı için ana dünyaya geçemiyorum DLC'yi kaldırdığımda DLC mevcut olmadığı için oyun yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım
daha önce hiç o şehire gitmediğim için hızlı yolculuk yapamıyorum 0 kamerası nasıl kullanılıyorhizli yolculuk yap ya da 0 kamerasiyla isinlan
yt den izlersen daha hizli yaparsin burdan anlatirsam uzun surerdaha önce hiç o şehire gitmediğim için hızlı yolculuk yapamıyorum 0 kamerası nasıl kullanılıyor
tamamdır bir deneyeyimyt den izlersen daha hizli yaparsin burdan anlatirsam uzun surer
0 kamerasını yaptım ama haritanın o kısımları hiç yüklenmiyor bende ilerleyemiyorumyt den izlersen daha hizli yaparsin burdan anlatirsam uzun surer
Dediğin yerden garaj satın alıp garaja giderek dener misin ?daha önce hiç o şehire gitmediğim için hızlı yolculuk yapamıyorum 0 kamerası nasıl kullanılıyor
o tarafa hiç geçemediğim için garaj satın alamıyorumDediğin yerden garaj satın alıp garaja giderek dener misin ?
Dediğin yerden garaj satın alıp garaja giderek dener misin ?
0 kamerası açıksa konsolda açıktır. konsola goto calais gibi şehirler yaz. sonra direk ışınlancan. ctrl + F9 yapıp tırla ışınlan. şehri keşfedersen garajda alırsın hızlı yolculuıkta açık olur.o tarafa hiç geçemediğim için garaj satın alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam durum şuan tam olarak böyle diğer tarafa ne ışınlanabiliyorum ne de yola çıkıp o tarafa gidebiliyorum
yüklenir hocam0 kamerasıyla gidersin rahatça vardır bi problem illaki0 kamerasını yaptım ama haritanın o kısımları hiç yüklenmiyor bende ilerleyemiyorum
oldu hocam Allah razı olsun0 kamerası açıksa konsolda açıktır. konsola goto calais gibi şehirler yaz. sonra direk ışınlancan. ctrl + F9 yapıp tırla ışınlan. şehri keşfedersen garajda alırsın hızlı yolculuıkta açık olur.