ETS2 DLC'den dolayı ana dünyaya geçemiyorum

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
67
ETS2 de harita DLC'si almıştım ilk başlarkende ana merkezi DLC'de ki şehirlerden birine koymuştum şuan arada yol olmadığı için ana dünyaya geçemiyorum DLC'yi kaldırdığımda DLC mevcut olmadığı için oyun yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım

ETS2 de harita DLC'si almıştım ilk başlarkende ana merkezi DLC'de ki şehirlerden birine koymuştum şuan arada yol olmadığı için ana dünyaya geçemiyorum DLC'yi kaldırdığımda DLC mevcut olmadığı için oyun yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım
hizli yolculuk yap ya da 0 kamerasiyla isinlan

daha önce hiç o şehire gitmediğim için hızlı yolculuk yapamıyorum 0 kamerası nasıl kullanılıyor
yt den izlersen daha hizli yaparsin burdan anlatirsam uzun surer

Ekler

• ets2_20250906_212837_00.webp
    ets2_20250906_212837_00.webp
    209.4 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
o tarafa hiç geçemediğim için garaj satın alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam durum şuan tam olarak böyle diğer tarafa ne ışınlanabiliyorum ne de yola çıkıp o tarafa gidebiliyorum
0 kamerası açıksa konsolda açıktır. konsola goto calais gibi şehirler yaz. sonra direk ışınlancan. ctrl + F9 yapıp tırla ışınlan. şehri keşfedersen garajda alırsın hızlı yolculuıkta açık olur.

0 kamerası açıksa konsolda açıktır. konsola goto calais gibi şehirler yaz. sonra direk ışınlancan. ctrl + F9 yapıp tırla ışınlan. şehri keşfedersen garajda alırsın hızlı yolculuıkta açık olur.
oldu hocam Allah razı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri