ETS2 Tır Tavsiyesi

Adolf Hitler

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Ets 2 yeni tır alıcam, +170 km üzeri bir şey istiyorum. Dafım var 12 vites 4x2 22 ton yük ile 169 km yaptı. bundan daha hızlı bir tır istiyorum.. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler (y)

Vallaha oyuna hakim değilim heralde pahalı olanlar daha iyidir

6 fites olacak.

Mercedes olacak.

Ara gaz verilecek.

Ets 2 yeni tır alıcam, +170 km üzeri bir şey istiyorum. Dafım var 12 vites 4x2 22 ton yük ile 169 km yaptı. bundan daha hızlı bir tır istiyorum.. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler (y)
aga ben kodcuyum tabi biliyorsan anlıyorsan kod yap anlamıyorsan fazla karışma ve her tır alınmaz çünkü 730 scania 750 volvo var 2 side aynı bişey değişmiyor 6 vites yapacaksın 4x2 olacak öyle yani

aga ben kodcuyum tabi biliyorsan anlıyorsan kod yap anlamıyorsan fazla karışma ve her tır alınmaz çünkü 730 scania 750 volvo var 2 side aynı bişey değişmiyor 6 vites yapacaksın 4x2 olacak öyle yani
6 vites 730 beygir scania max 161km yaptı. benim dafım 22 ton yük ile 169 yaptı.

ben 6 vites 750 beygir volvo kullanıyorum hızlı bayağı

Volvo Fh 16 750 beygir 12 vites retarderli 170 km/h in ustunu goruyor.
10 tonluk dorse ile. 20 ton da zor max 150 goruyor.

knk sen multi mi oynuyorsun normal mi oynuyorsun ve dediğim gibi kod önemli kod ile bir sürü şey değişiriyor ve aracını hafifletebilirsin dorseni falan
Normal singleplayer oynuyorum.

volvo tek geçerim.

knk kodlama yapabilirsen mesela scania aldın onun motorunu volvo 750 ile değiştir sonra şanzumanı yeni kasa man veya mercedes yap mercedes farketmez 6 vites retarderli yap öylede güzel oluyor

oyundaki en hızlı tır Volvoda
ama yol tutumları iyi değil
Scania seç derim o tam ortası hepsinin
geri kalan tırlar çöp gibi

Geri