DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,887
Merkez BankasıDoları baskılıyorlar herhalde
Dolar düşüyor altın euro çoşuyor
Dolar düşüyor altın euro çoşuyor
Zamanında Almanya'ya gidenler şimdi hayatını yaşıyor.@Rambo_87 tam senlik durum biriktir biraz, gel Türkiyeye krallar gibi tatilini yap geri dön![]()
Zırt port paramın değeri düşüyorsa ve alım gücüm her geçen gün eriyorsa ben artislenirim kardeşim devlet vatandaşın yanında durması gerekir.Doğu akdenizde Fransaya, yunanistana rest çektik mi ooo ülkemiz şöyle böyle diye artislenirsiniz. AB ekonomik saldırı yapınca böyle lanet ülke olmaz böyle ekonomi olmaz diye ağlarsınız. Vatandaş devletin yanında olacakki devlet doğu akdenizden vazgeçmek zorunda kalmasın.
Amerika baskı yapıyor işteBunun Amerika ve Almanya ile alakası yok istediğin kadar söv ekonomi böyle olduğu sürece
Libyada dogu akdenizde her şey lehimize olana kadar sabredeceksiniz. Yapacak bişi yok.Zırt port paramın değeri düşüyorsa ve alım gücüm her geçen gün eriyorsa ben artislenirim kardeşim devlet vatandaşın yanında durması gerekir.
Hocam kulaklık aldınız mı?Uzun süredir euroya bakmıyordum o kadar yükseldi mi ya oha
Yok almadım haftayı bekleyecem. 712 bi bana göz kırptı ama dedim bir haftayı bekleyeyim zaten almak için acelem yoktu çokForum ekonomist kaynıyor maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kulaklık aldınız mı?
Ben çok akılsızım böyle olacağını bilseydim çeyreği 180 TL iken alırdım şimdiye oooohForum ekonomist kaynıyor maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kulaklık aldınız mı?
EgOnOm çOh iYi YeĞeNiM BiZ eKmEği yÖrOyLaN Mı aLıOz?