Neler Yeni

🔥 Euro tarihi rekor kırdı! 🔥 1€ = 21 ₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
30 TL olduğu zaman bir sıfır atacağız sonra süper güç olacağız.

Keyfen

80+ Bronze
o iş öyle olmuyor ya :) dolaşıma çok az papua yeni gine kınası sokarsan birim değeri doları da euroyu da geçebilir. kontrol ettim geldim 4 katı gsyih'ya sahibiz. sapla samani karıştırmamak lazım
ya tamam ona bir şey demiyorum ama baktığın zaman adamlar fakirlik içerisinde türkiyeden daha mutlu, ki en azından papua yeni gine değer kaybettiğinde çıkıpta seviyen ekonomistleri yoktur en azından

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
ya tamam ona bir şey demiyorum ama baktığın zaman adamlar fakirlik içerisinde türkiyeden daha mutlu, ki en azından papua yeni gine değer kaybettiğinde çıkıpta seviyen ekonomistleri yoktur en azından
mutluluğun ekonomik refah düzeyiyle çok da bir ilgisi yok. öyle olsa bizim ülkemizde intihar oranlarının baltık ülkelerindeki oranları katlaması gerekirdi. şu an konuştuğumuz şey ekonomi. mutluluk çok ayrı bir konu.

Keyfen

80+ Bronze
mutluluğun ekonomik refah düzeyiyle çok da bir ilgisi yok. öyle olsa bizim ülkemizde intihar oranlarının baltık ülkelerindeki oranları katlaması gerekirdi. şu an konuştuğumuz şey ekonomi. mutluluk çok ayrı bir konu.
para mutluluktur ekonomide halkın refah seviyesini etkiler ne kadar refah o kadar mutlu insanlar ne kadar mutlu insan o kadar ülkesine ve dünyaya yararlı insanlar, türkiyede işi bilen adama gidip - 10-15 bin arası para verip mutlu olmasıın beklemeyez intihar düşüncesini kafasından silemezsin kaldıki ülkedede bolca yaşanıyor bu tarz şeyler bir çok fakir ülkede var zaten bu suç oranlarıda ona göre artıp duruyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bayağı alakası var. Hatta bir araştırma var gelir ve mutluluk seviyelerin karşılaştırıyorlar. belirli bir kazançtan sonra mutluluk çok artmıyor ama az kazanlar bayağı mutsuz. Bizim ülkede de çocuğuna istediği ayakkabıyı aladmadığı için geçinemedi için intihar eden çok fazla insan var. Kuzey Avrupa ülkelerinde yalnızlık ve kapalı iklim intihar oranını artırıyor muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o iş öyle olmuyor ya :) dolaşıma çok az papua yeni gine kınası sokarsan birim değeri doları da euroyu da geçebilir. kontrol ettim geldim 4 katı gsyih'ya sahibiz. sapla samani karıştırmamak lazım
Gelir dağılımı da önemli. Türkiye'de zengin ve fakir arasında uçurum var.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Yıl sonu 30 olur, 25 k ya 3060 lı hazır sistem bulunca büyük indirim diye burda paylaşır, seviniriz

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Verrr mehteri ver verrr

Keyfen

80+ Bronze
Bayağı alakası var. Hatta bir araştırma var gelir ve mutluluk seviyelerin karşılaştırıyorlar. belirli bir kazançtan sonra mutluluk çok artmıyor ama az kazanlar bayağı mutsuz. Bizim ülkede de çocuğuna istediği ayakkabıyı aladmadığı için geçinemedi için intihar eden çok fazla insan var. Kuzey Avrupa ülkelerinde yalnızlık ve kapalı iklim intihar oranını artırıyor muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelir dağılımı da önemli. Türkiye'de zengin ve fakir arasında uçurum var.
zengin ve fakir yok ülkede, zengin ve ölü var

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,075
İsim
Burak Karadağ
@Keyfen Az önce yeni gelişme oldu. Tunceli Belediye Başkanı - Fatih Mehmet MAÇOĞLU (Komünist)
Belediyedeki tüm işçilerinin çalışma saatini günlük 7 saate indirdi (içinde mola dahil) ve hafta sonu zaten full tatil
Maaşlarına ise %85 ZAM YAPTI! Tunceli belediyesinde EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI artık 21.200 ₺ :) Mest etti tüm çalışanlarını

@Keyfen Az önce yeni gelişme oldu. Tunceli Belediye Başkanı - Fatih Mehmet MAÇOĞLU (Komünist)
Belediyedeki tüm işçilerinin çalışma saatini günlük 7 saate indirdi (içinde mola dahil) ve hafta sonu zaten full tatil
Maaşlarına ise %85 ZAM YAPTI! Tunceli belediyesinde EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI artık 21.200 ₺ :) Mest etti tüm çalışanlarını
gomanizmi desteklemem ama eyiymiş bu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,535
Üyeler
163,517
Son üye
BADOO