Ev için hem ısıtıcı hem soğutucu arıyorum - yada sadece sogutucu

joessarra

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
10000
selamlar,

evim yazın çok sıcak kışın özellikle 1-2 odası cok soguk. portatif hem ısıtıcı hem sogutucu arıyorum. eğer sadece güzel sogutucu biliyorsanız sessiz ve enerji tasarruflu vantilatör vb. onlara da acıgım.

dyson vb pahalanmış bayagı. 6-10 bin arasındaki güzel kaliteli ürünler varsa bildiginiz çok memnun olurum.

aradıgım özellikler;
- enerji tasarrufu
- 30 metrekarelik bir alanı rahatlıkla ısıtıp sıgutabilmesi
- Sessiz çalışması
- en azından 3-4 yıl kadar sorunsuz çalışmasını istiyorum. bütçem çok olmadıgından ömürlük bir ürün bulamam tabii ki.

konu hakkında bilgi sahibi arakdaslar yardımcı olursa cok sevınırım.

selamlar,

evim yazın çok sıcak kışın özellikle 1-2 odası cok soguk. portatif hem ısıtıcı hem sogutucu arıyorum. eğer sadece güzel sogutucu biliyorsanız sessiz ve enerji tasarruflu vantilatör vb. onlara da acıgım.

dyson vb pahalanmış bayagı. 6-10 bin arasındaki güzel kaliteli ürünler varsa bildiginiz çok memnun olurum.

aradıgım özellikler;
- enerji tasarrufu
- 30 metrekarelik bir alanı rahatlıkla ısıtıp sıgutabilmesi
- Sessiz çalışması
- en azından 3-4 yıl kadar sorunsuz çalışmasını istiyorum. bütçem çok olmadıgından ömürlük bir ürün bulamam tabii ki.

konu hakkında bilgi sahibi arakdaslar yardımcı olursa cok sevınırım.
dyson dediğin makineler odayı soğutmuyor temizliyor diye biliyorum ayrıca bu dediğin özelliklerde en uygunu klima gibi ama bütçeniz yetmiyor
sadece soğutma açısından sürekli buz kapsülleriyle felan uğraşırım diyorsanız vantilatör soğutur ama kalıcı ve uzun performans sunmaz

dyson dediğin makineler odayı soğutmuyor temizliyor diye biliyorum ayrıca bu dediğin özelliklerde en uygunu klima gibi ama bütçeniz yetmiyor
sadece soğutma açısından sürekli buz kapsülleriyle felan uğraşırım diyorsanız vantilatör soğutur ama kalıcı ve uzun performans sunmaz
hem hava temizleme hem de ısıtıp sogutma özellikleri de var. ama klima kadar pahalılar zaten. yeni tip içine buz ve soguk su ile calısan klimaları biliyor musunuz

hem hava temizleme hem de ısıtıp sogutma özellikleri de var. ama klima kadar pahalılar zaten. yeni tip içine buz ve soguk su ile calısan klimaları biliyor musunuz
Dysonların ısıtma ve soğutma özelliği o kadar iyi değil diye biliyorum
Yeni tip biliyorum sürekli soğuk suyu değiştiricem uğraşırım diyorsanız mantıklı onun harici uğraşılmaz buz max 1 saattte erir her saat buz atmak demek

Şöyle 2 ürün buldum, araştırıp alabilirsiniz.
teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle 2 ürün buldum, araştırıp alabilirsiniz.
teşekkür ederim

30 M² alanı 18 lik klima zor soğutuyor taşınabilir birşeyin soğutması imkaniza yakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri