E etnetalw 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,915 2 Mayıs 2023 #14 Yusufxr yazmış: Arkadaşım kullanıyor Devamı için tıklayın... Arkadaşını discord topluluğunada cağırın veya bu forumdan benle iletişime geçsin abone olduğunu sanmıyorum. Eğer abone ise kendi altyapısı veya modeminde veya portunda sorun vardır. Cunku kesinti demek tüm aboneleri kapsar.
Yusufxr yazmış: Arkadaşım kullanıyor Devamı için tıklayın... Arkadaşını discord topluluğunada cağırın veya bu forumdan benle iletişime geçsin abone olduğunu sanmıyorum. Eğer abone ise kendi altyapısı veya modeminde veya portunda sorun vardır. Cunku kesinti demek tüm aboneleri kapsar.
yaman..k 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2,175 2 Mayıs 2023 #15 Yusufxr yazmış: Kardeşim haziranda zam geliyor herkes aynı şeyi demiş araştırmadan yazmayın şunu yalnış bilgi vermeyin Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Mayıs 2023 Fixnet çok fazla bağlantı kopma bağlantı problemi ve müşteri destek ekibinden geri dönüş alamazsın Devamı için tıklayın... çok biliyosan yaz kardeşim yaşının küçük olduğu belli oluyor
Yusufxr yazmış: Kardeşim haziranda zam geliyor herkes aynı şeyi demiş araştırmadan yazmayın şunu yalnış bilgi vermeyin Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Mayıs 2023 Fixnet çok fazla bağlantı kopma bağlantı problemi ve müşteri destek ekibinden geri dönüş alamazsın Devamı için tıklayın... çok biliyosan yaz kardeşim yaşının küçük olduğu belli oluyor
Yusufxr 80+ Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 184 Dahası Reaksiyon skoru 59 İsim Yusuf 2 Mayıs 2023 #16 yaman..k yazmış: çok biliyosan yaz kardeşim yaşının küçük olduğu belli oluyor Devamı için tıklayın... Yaş ne alaka ? 19 yaşındayım forumda 2 kişiyi gördüm haziranda zam gelecek dedi 1-2 ay için git kullan sen aferin kanka
yaman..k yazmış: çok biliyosan yaz kardeşim yaşının küçük olduğu belli oluyor Devamı için tıklayın... Yaş ne alaka ? 19 yaşındayım forumda 2 kişiyi gördüm haziranda zam gelecek dedi 1-2 ay için git kullan sen aferin kanka