Neler Yeni

Ev internet paketi 16 Mbps olmasına rağmen 4 Mbps alınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
Modem arayüzünden sürekli internetini kes babanın günde 7 8 kez en son isyan eder değiltirir
bi denicem ama yüksek ihtimal işe yaramaz bize zararı olur çünki babam akşamları çalışıp sabahları uyuyor bu yüzden sabahları uyandığındada kendi internetiyle devam eder diye düşünüyorum olan bize olur tam olarak interneti kessem veyahut çok düşük hızlar yollasam kendi internetide dayanmayacağı için değiştirebilir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
Oğuz
https://www.hepsiburada.com/tp-link...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.78.6 bu modemi almayıdüşünüyorum herangi bir etkisi olur mu modemin yanındayım bu arada sanırsa bu modem uzaktan çekmeye yardımcı oluyor modemin yanında olmama rağmen genede 7 8 mbps ye çıkarır mı
TP-Link tavsiye etmiyorum. 15 yıllık modem cayır cayır 60-70 mbps verirken sırf mobilde 5 GHz için gittim bu modeli aldım 0.004 falan değer alıyordum. Modemin hata değeri kendi kendine milyonlara çıkıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şu sıralar oyun oynarken bende de paket kaybı çok oluyor adamlar ışınlanmaya başlıyor (gece 12-1 sularında özellikle yaşanıyor) sebebi ne olabilir?
Müşteri hizmetlerini aradığımda hat değerlerinin iyi olduğunu söylüyorlar
FTTH hat kullanıyorum speed testte ise 200 mbps paketin tamamına erişimim var
Jitter değerim yüksek de ayıkırlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
TP-Link tavsiye etmiyorum. 15 yıllık modem cayır cayır 60-70 mbps verirken sırf mobilde 5 GHz için gittim bu modeli aldım 0.004 falan değer alıyordum. Modemin hata değeri kendi kendine milyonlara çıkıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jitter değerim yüksek de ayıkırlar
Tamamdır hocam gene konuşurum iss ile cevap için teşekkürler.

KlausM

80+ Silver
Genellikle firma kaynaklı oluyor büyük firmalarda gündüzleri yoğunluktan dolayı internet kötü olabiliyor yada gerekli değerin altında gelebiliyor, akşamları ve geceleri ise daha da stabil oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Tekrardan kurulum yapılır.. Adsl için çok para vermeye gerek yok; H300S alıp geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,974
Üyeler
166,860
Son üye
vexx_
Top Bottom