Yardım Ev interneti için firma önerir misiniz?

Memnunsunuz değil mi? Bende geçmeyi düşünüyorum da
Millenicom dan memnunum sadece arada bir internet çekmiyor ilk zamanlarda çok ucuz diye geçmiştim eğer durumunuz iyiyse hiç düşünmeden türk net geçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnunsunuz değil mi? Bende geçmeyi düşünüyorum da
Az önce konuştum yeni abonelere özel 100mbps hız 20mbps indirme ilk 3 ay 400tl sonraki 9 ay 530tl fiyatında bilmiyorum Türk netemi geçsem kararsızım

Turkcell Fiber 1000 megabit 700 TL alınır mı sizce?

Donanimhaber forum sitesine bak orada güncel bilgi paylaşıyorlar surekli güncel fiyatlar vs. Hatta hesaplibilgi isimli kullanıcı var tüm iss lere abone olmuş çıkmış falan bisuru bilgi veriyor

Bugün millenicomdan turknete geçiş başvurusunda bulundum. Millenicomda özellikle microsofta bağlı sitelerde ya da uygulamalarda sorun yaşıyorum. Siteye ya hiç girmiyor ya çok yavaş giriyor, windows update denetlenmiyor, microsoft store uygulaması indirmiyor. Millenicomu aradım bu aralar bu sorun var, dns kaynaklı diyor. Modem ayarlarında millenicom ipv6 kullanmamasına rağmen geniş bant ayarlarında ipv4 ipv6 dualstack seçili olduğu için bu tarz sorunların yaşababileceğini okumuştum ve o ayarlar modemde kilitli, supervisor oturumu istiyor. Bunlarla uğraşmak istemediğim için turknete geçiş yaptım. Bakalım nasıl olacak

Geri