Ev interneti için yardım lütfen

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,031
Arkadaşlar merhaba pazartesi inşallah eve internet baglaticaz .Yaşadığım yerin altyapısını araştırdım 16mbps ye kadar download 1 mbps kadar upload var.Simdi geldik konuya Turkcell var turktelekom var.millenicom var bir tane daha vardı adını unuttum jahrein in sponsoru neyse bunlardan hangisi alınır müşteri hizmetleri filan nasıldır hangisi alınır ?

Arkadaşlar merhaba pazartesi inşallah eve internet baglaticaz .Yaşadığım yerin altyapısını araştırdım 16mbps ye kadar download 1 mbps kadar upload var.Simdi geldik konuya Turkcell var turktelekom var.millenicom var bir tane daha vardı adını unuttum jahrein in sponsoru neyse bunlardan hangisi alınır müşteri hizmetleri filan nasıldır hangisi alınır ?
Türknet al

16 mbps adsl oluyor. Millenicom türknet vb. Daha çok vdsl hizmet veriyor. Adsl almanız gerektiği için en uygun tarifeyi seçmeniz daha iyi olur. Türk telekom turkcell netspeed gibi firmaların tarifelerine bakabilirsiniz.

Turkn
türknet al yakında eğer altyapın iyileşirse hızın arttar
Turknette istediğimiz zaman iptal edebilemiyormusuz diye bir mevzu ama bazı yerlerde iptal edilmiyor diye şikayet edenler var .Eğer istediğim zaman iptal edebilceksem turknet alırım

Sana tavsiyem Türknet çünkü hem tahhüt yok hem de fiyat uygun. Ben 8 yıldır Türktelekom kullanıyorum ama artık bıktım 4 yıldır sıkıntıping ile boğuşuyorum birisi bağlandığı ve internette gezdiği anda darlanıyor internet eskiden olmuyordu.Üstelik tahhüt olduğu için bozacağın zaman da yüksek fiyat cayma bedeli sunuyorlar ve fiyatlar da çok pahalı. O yüzden kesinlikle Türktelekom'a geçme bir sıkıntı yaşadığın zaman tahhüt'ü bozmakla uğraşma Türknet al ben de tahhüt bitti zaman ya da tahhüt fiyatını düşürürlerse bozup Türknete geçeceğim. Bir de Netspeed var arkadaşım önerdi onun da fiyatları çok uygun ama onu ben bilmiorum ona da göz at.

Hocam belki oturdugun yere vdsl destekliyor. Bunu her iss yi tek tek arayıp altyapı sorgulatarak öğrenebilirsin neden diyecek olursan, şahsen ben netspeed kullanıyorum 16mbps adsl veriyolar ama 8 mbps ini bana verebiliyorlar. Ama netgalaksiyi aradım adamlar bana vdsl 24 mbps lik tarife için altyapınız uygundur diyorlar. E diyorum netspeed bana 16 lık paketi verdi onunda 8 i eve geliyor dedim o netspeedin sorunu biz 24 vdsl vericez diyorlar. Bu ay taahhüt bitiyor direkt netgalaksi geçicem üstelik daha ucuz.

İstanbulda ikamet ediyorsanız NetGalaksi öneririm ben kullanıyorum 6 aydır bi sıkıntı görmedim. Pubg de ping im 45 in üstüne çıkmıyor. Anlık internet kesintisi kopma gibi şeyler şuana kadar yaşamadım. Gayet de makul hatta baya makul fiyatları var.

ilk bi türknet al fiyatı zaten uygun sorun yaşarsan da taahhüt olmadığı için kolayca iptal edersin

Turknet in sitesin den altyapı kontrolü yap eğer turknet yapa altyapısı varsa bölgenizde düşük ping altyapı geliştirme ihtimali daha yüksek olur👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,004
Üyeler
198,026
Son üye
Ashoedon
Geri