Neler Yeni

Yardım Ev İnternet'i Önerisi❗

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,283
Sa, Bu gün Kullanmış olduğum TürkTelekom'un Taahhütü Bitti ve hem Türk telekkomdan pekte memnun olmadığım için hemde Fiyatların yüksek olmasından Dolayı Uygun Fiyatlı ve Kaliteli performans Veren Bir İSS arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Normalde 50Mbps 20mbps Upload Toplam 283TL ödüyordum

Turkcell bulaşma derim.

Sa, Bu gün Kullanmış olduğum TürkTelekom'un Taahhütü Bitti ve hem Türk telekkomdan pekte memnun olmadığım için hemde Fiyatların yüksek olmasından Dolayı Uygun Fiyatlı ve Kaliteli performans Veren Bir İSS arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Hocam bunun nesi yüksek ben 7.mbps 0.5 uploud'a 560TL ödüyorum

Hocam bunun nesi yüksek ben 7.mbps 0.5 uploud'a 560TL ödüyorum
Hocam 283TL ödüyordum dedim ödüyorum demedim yani Taahhüt bitti şuan 500TL ilk 3 ay sonra 630TL falan diyorlar

Ayrıca Normalde 35mbps'di türk telekom mağazasında bı işlem yapacakken Çalışan kadın 10TL verip 50mbps yükseltmek istermisiniz dedi bende kabul ettim 2-3 aydır 50mbps yoksa 35mbps'di

Uzun zamandır Netspeed kullanıyorum ilk bağlantı aşamaları TT nedeniyle yavaş olsa da genel olarak hizmetleri benim bölgemde güzel, tavsiye ederim. Altyapı 80 vdsl destekliyor, güncelde 72 download 14 upload alıyorum.

Gıbır Net tavsiye ederim 100 mb dowland 20 mb upload 350 tl

Altyapı varsa Türksat.

ben de iss arıyordum ama fiyatlar yanıltıcı ilk 3 ay indirimli sonra pahalı oluyor biraz baktım ve bu kampanya çıktı karşıma hem taahhütlü sabit fiyat olur bi dene şansını belki hala geçerlidir

1743505480934.png

ben de iss arıyordum ama fiyatlar yanıltıcı ilk 3 ay indirimli sonra pahalı oluyor biraz baktım ve bu kampanya çıktı karşıma hem taahhütlü sabit fiyat olur bi dene şansını belki hala geçerlidir

Alıntıyı görüntüle
Ama attığın link'te adam Kayıt yapmamızı sonra Onların bizi dahil edeceğini söylemiş yani anladığım kadarıyla bir nevi sıra var

Türkneti düşündün mü? en azından adam akıllı internet alırsın

Uzun zamandır Netspeed kullanıyorum ilk bağlantı aşamaları TT nedeniyle yavaş olsa da genel olarak hizmetleri benim bölgemde güzel, tavsiye ederim. Altyapı 80 vdsl destekliyor, güncelde 72 download 14 upload alıyorum.
Bölgeniz neresi ?
Post automatically merged:

Ama attığın link'te adam Kayıt yapmamızı sonra Onların bizi dahil edeceğini söylemiş yani anladığım kadarıyla bir nevi sıra var
Ben bu kampanyayla 1000 kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,759
Üyeler
173,063
Son üye
mareşalEZ
Geri