Dah az önce denedim öyle çıktı bende şaşırdım. Bize 100 download a kadar çıkar demişlerdi 20 'yi zor gördüm ayrıca ping 30-50 arası oynuyor. Vodafonlu değilim8Dow - 5UP mu? Nasıl ya? Vodafone'lu isen 50MB'lik Tarife baya ucuza geliyordu bir bak, çok iyi değil ama ucuz olduğu için kullanıyorum.
önce altyapınızı öğrenelim.Dostlar 90TL'ye kadar sağlam bir ev interneti arıyorum. Şu anda Türknet kullanıyorum 8 download ve 5 upload alıyordu bulunduğum yerden fiber yok. Daha hızlı internet önerileriniz nedir
altyapınız nedirDah az önce denedim öyle çıktı bende şaşırdım. Bize 100 download a kadar çıkar demişlerdi 20 'yi zor gördüm ayrıca ping 30-50 arası oynuyor. Vodafonlu değilim
Nasıl bakcam
zor aga zor :/Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
339 TL’den başlayan kotasız ve sınırsız internet deneyimi Millenicom’da. Fiber hızında taahhütsüz internet paketlerimizi incelemek için hemen tıkla!www.milleni.com.tr
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net