Neler Yeni

Ev interneti önerisi

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Selamün aleyküm arkadaşlar yıllarca müstakil evde yaşadım 1 ay önce apartmana taşındım müstakil evde ben yaklaşık 2 sene dsmart ADSL internet kullandim ve hiç memnun kalmadım hiçte önermem tasindigim yerde ise türknetin altyapısı bulunuyor (50mbps)-(önerdiği paket 35mbps/3upload) turknete geçmeyi düşünüyorum ama müşteri hizmetleri yok açıkçası kararsız kaldım ve sizlerden fikir almak istiyorum

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Kanka turktelekom da çalışıyorum ve paketler malesef pahalı turknete geçmeni öneririm

Tutorial

80+
Türkneti 2 senedir kullanan bir kullanıcı olarak tavsiye ederim gönül rahatlığı ile kullanabilirsin müşteri hizmetleri konusuna değinirsek programı üzerinden destek oluşturup yaşatığın sorun ile ilgili çözüme ulaşabilirsin

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
İyi bir modem alıp türknete geçebilirsin. Ayda +10 tl fark ile altyapıda ki en mevcut en yüksek hızı veriyor.

106410

80+ Silver
Kablonet varsa o da olabilir.

FaideN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Baha Dağsu
Steam
bh67778/FaideN
Discord
f4iden
bence Turkcell Superbox al benim arkadaşımda var 60 download 40 upload alıyorum diyor

Serqius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serqius
Selamün aleyküm arkadaşlar yıllarca müstakil evde yaşadım 1 ay önce apartmana taşındım müstakil evde ben yaklaşık 2 sene dsmart ADSL internet kullandim ve hiç memnun kalmadım hiçte önermem tasindigim yerde ise türknetin altyapısı bulunuyor (50mbps)-(önerdiği paket 35mbps/3upload) turknete geçmeyi düşünüyorum ama müşteri hizmetleri yok açıkçası kararsız kaldım ve sizlerden fikir almak istiyorum
Türknet le sorun yaşayan kullanıcıların geneli Turknet adsl kullanan kişiler. Bu zamana kadar Türk Net altyapısı olup da sorun yaşayan bir arkadaşımı görmedim.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Millenicom kullanabilirsin ben kullanıyorum hem hız konusunda hemde müşteri hizmetlerinden baya memnunum

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Kablonet varsa o da olabilir.
Olsaydı ona hemen gecicektim ilk tercihim kablonetti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknet geçmekte tereddütlerin varsa Millenicom,Kablonet,Netspeed önerebilirim
Netspeed ve millenicom u araştırırken ismini duydum bilmediğim oparetörlere gecmem biraz sakıncalı olur benim için

bence Turkcell Superbox al benim arkadaşımda var 60 download 40 upload alıyorum diyor
Fiyatları pahalı diye biliyorum ?

FaideN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Baha Dağsu
Steam
bh67778/FaideN
Discord
f4iden
Olsaydı ona hemen gecicektim ilk tercihim kablonetti

Netspeed ve millenicom u araştırırken ismini duydum bilmediğim oparetörlere gecmem biraz sakıncalı olur benim için

Fiyatları pahalı diye biliyorum ?
pahalı ama performansı çok iyi bizim eski internet 2 download falan dı ona 130 tl ödiyorduk

MuDoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ali ertürk
Instagram
alierturk01
Facebook
ali.erturk01
Türknet Hem Güvenilir, Hem Hız konusunda iyi hemde fıyat konusunda çok uygun kardeşim iste tek sorunu müsteri hizmetleri :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,153
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom