Ev interneti önerisi

MEİSTER

80+
Reaksiyon skoru
61
Selamün aleyküm arkadaşlar yıllarca müstakil evde yaşadım 1 ay önce apartmana taşındım müstakil evde ben yaklaşık 2 sene dsmart ADSL internet kullandim ve hiç memnun kalmadım hiçte önermem tasindigim yerde ise türknetin altyapısı bulunuyor (50mbps)-(önerdiği paket 35mbps/3upload) turknete geçmeyi düşünüyorum ama müşteri hizmetleri yok açıkçası kararsız kaldım ve sizlerden fikir almak istiyorum

Kanka turktelekom da çalışıyorum ve paketler malesef pahalı turknete geçmeni öneririm

Turknet'in alt yapısı varmış işte,geç derim.

Türkneti 2 senedir kullanan bir kullanıcı olarak tavsiye ederim gönül rahatlığı ile kullanabilirsin müşteri hizmetleri konusuna değinirsek programı üzerinden destek oluşturup yaşatığın sorun ile ilgili çözüme ulaşabilirsin

İyi bir modem alıp türknete geçebilirsin. Ayda +10 tl fark ile altyapıda ki en mevcut en yüksek hızı veriyor.

Kablonet varsa o da olabilir.

bence Turkcell Superbox al benim arkadaşımda var 60 download 40 upload alıyorum diyor

Selamün aleyküm arkadaşlar yıllarca müstakil evde yaşadım 1 ay önce apartmana taşındım müstakil evde ben yaklaşık 2 sene dsmart ADSL internet kullandim ve hiç memnun kalmadım hiçte önermem tasindigim yerde ise türknetin altyapısı bulunuyor (50mbps)-(önerdiği paket 35mbps/3upload) turknete geçmeyi düşünüyorum ama müşteri hizmetleri yok açıkçası kararsız kaldım ve sizlerden fikir almak istiyorum
Türknet le sorun yaşayan kullanıcıların geneli Turknet adsl kullanan kişiler. Bu zamana kadar Türk Net altyapısı olup da sorun yaşayan bir arkadaşımı görmedim.

Millenicom kullanabilirsin ben kullanıyorum hem hız konusunda hemde müşteri hizmetlerinden baya memnunum

Kablonet varsa o da olabilir.
Olsaydı ona hemen gecicektim ilk tercihim kablonetti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet geçmekte tereddütlerin varsa Millenicom,Kablonet,Netspeed önerebilirim
Netspeed ve millenicom u araştırırken ismini duydum bilmediğim oparetörlere gecmem biraz sakıncalı olur benim için

bence Turkcell Superbox al benim arkadaşımda var 60 download 40 upload alıyorum diyor
Fiyatları pahalı diye biliyorum ?

Olsaydı ona hemen gecicektim ilk tercihim kablonetti

Netspeed ve millenicom u araştırırken ismini duydum bilmediğim oparetörlere gecmem biraz sakıncalı olur benim için

Fiyatları pahalı diye biliyorum ?
pahalı ama performansı çok iyi bizim eski internet 2 download falan dı ona 130 tl ödiyorduk

Türknet Hem Güvenilir, Hem Hız konusunda iyi hemde fıyat konusunda çok uygun kardeşim iste tek sorunu müsteri hizmetleri :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri