Neler Yeni

Ev interneti önerisi

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Turknet geçmekte tereddütlerin varsa Millenicom,Kablonet,Netspeed önerebilirim
Kablo netin alt yapısı yok olsaydı ilk tercihim o idi ve mellenicom-netspeed i pek fazla tanımıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknet'in alt yapısı varmış işte,geç derim.
İletişim ile sorun yaşarmıyim peki ?

Diyelim ki bir arıza oldu kaç günde hallederler?

Son düzenleme:

gambler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Yılmaz
Ben Millenicom kullanıyorum memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan Yiğit KAYA
Kablo netin alt yapısı yok olsaydı ilk tercihim o idi ve mellenicom-netspeed i pek fazla tanımıyorum

İletişim ile sorun yaşarmıyim peki ?

Diyelim ki bir arıza oldu kaç günde hallederler?
Kanka arıza olursa uygulamadan yardım alabiliyosun orda daha bilgili kişiler var müşteri temsilcisi pek ilgilenmiyor Türknet gayet iyi bende 2 haftaya geçicem arkadaşım internet hızını attı aldığın pakedin tamamını veriyorlar binalarımız yan yana bence sorun olmaz yakınlarda kullanan varsa sor.

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
Kanka arıza olursa uygulamadan yardım alabiliyosun orda daha bilgili kişiler var müşteri temsilcisi pek ilgilenmiyor Türknet gayet iyi bende 2 haftaya geçicem arkadaşım internet hızını attı aldığın pakedin tamamını veriyorlar binalarımız yan yana bence sorun olmaz yakınlarda kullanan varsa sor.
tabii ki biliyorum türknetin hızını ama aklıma takılan müşteri hizmetleri daha dorusu şöyle söyleyeyim bir arıza olduğunda kac gün içerisinde hallederler ?Daha yeni tasindigimdan dolayı pek tanıdık yok

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Kankam kendim türk telekom ve Turkcell'de çalışıyorum ve paketler aşırı ve gereksiz pahalı sana tavsiyem
turknet

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Kanka turktelekom da çalışıyorum ve paketler malesef pahalı turknete geçmeni öneririm
Merhaba benimde tam TT çalışanına ihtiyacım vardı. 7 nisanda ev internetine başvurdum. 23 nisana randevu verdiler. 23 nisanda kesin geliyorlar kurulum ekipleri değil mi artık sorun yaşamaktan bıktım :cautious:

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan Yiğit KAYA
tabii ki biliyorum türknetin hızını ama aklıma takılan müşteri hizmetleri daha dorusu şöyle söyleyeyim bir arıza olduğunda kac gün içerisinde hallederler ?Daha yeni tasindigimdan dolayı pek tanıdık yok
Kanka o olduğun yere bağlı
Kanka binanızın grubu varsa ordan yaz ya da gençlerke konuş. Arıza olursa anlaşmalı yere bağlı eğer ilgisizse Türknetle alakası yok adam işini seviyosa gelir hemen yapar ama çok sorun odaklı olma 1 senede maks 2 kez sorun çıkar

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Selamün aleyküm arkadaşlar yıllarca müstakil evde yaşadım 1 ay önce apartmana taşındım müstakil evde ben yaklaşık 2 sene dsmart ADSL internet kullandim ve hiç memnun kalmadım hiçte önermem tasindigim yerde ise türknetin altyapısı bulunuyor (50mbps)-(önerdiği paket 35mbps/3upload) turknete geçmeyi düşünüyorum ama müşteri hizmetleri yok açıkçası kararsız kaldım ve sizlerden fikir almak istiyorum
Kablonet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom