Evcil hayvan tavsiyesi 2

Arkadaşlar köpek kedi alamam ve barınaktanda alamam üzücü bir şekilde sebebini söyleyemem cevaplarınızı bekliyorum
Bukelamun olabilir tospaga olabilir yengec olabiljr

Kuzu çok tatlı olur ailem izin verse eve kuzu alırım çok tatlılar ya haberlerde görmüstüm altinada bez bağladiimi bebek gibi miss ama şuanlik bizim evde bir keçi var kardeşim jdkf

Yavru, erkek muhabbet kuşu!

Dişi alırsan biraz daha zor alışır ve aşırı yılışık olur.

Mesela PP'de olan kuş dişi ve adi Cabbar.

1 yıldır iç içeyiz ama hâlâ arada bir ısırır, yemeğimi yer, bana yemek yedirtmez, bardağa su koyduğum gibi bardağa uçar ve bardaktan suyu içer ve banyo yapar, karşı çıkarsam ısırır, mouse kullanırken mouseyi sahiplenir ve kullandırtmaz, klavye ile yazı yazarken klavyenin üstüne çıkar, tuşlara bastırmaz.

Yavru, erkek muhabbet kuşu!

Dişi alırsan biraz daha zor alışır ve aşırı yılışık olur.

Mesela PP'de olan kuş dişi ve adi Cabbar.

1 yıldır iç içeyiz ama hâlâ arada bir ısırır, yemeğimi yer, bana yemek yedirtmez, bardağa su koyduğum gibi bardağa uçar ve bardaktan suyu içer ve banyo yapar, karşı çıkarsam ısırır, mouse kullanırken mouseyi sahiplenir ve kullandırtmaz, klavye ile yazı yazarken klavyenin üstüne çıkar, tuşlara bastırmaz.
Muhabbet kuşu alamam
Post automatically merged:

Yok artık mı?

Olur mu olur. O kadar ******** var ki şu hayatta...
Ben ******** değilim

Kuzu çok tatlı olur ailem izin verse eve kuzu alırım çok tatlılar ya haberlerde görmüstüm altinada bez bağladiimi bebek gibi miss ama şuanlik bizim evde bir keçi var kardeşim jdkf
Bizde vardı kuzu.

Geri