Tavşan olabilir hatta çok güzel olurArkadaşlar köpek kedi alamam ve barınaktanda alamam üzücü bir şekilde sebebini söyleyemem cevaplarınızı bekliyorum
kesinlikle macaw papağanı al ama o paraya ne pc toplanır ama pc ihtiyacın yoksa erkek macaw al ama jako papağanları güzeldir hem ucuz hem en akıllı papağan türüdür yani petshoplarda konuşan jakoları 5-6 k ya bulursun
Hayır alamamTavşan olabilir hatta çok güzel olur
Seneye sınavım var o yüzden evcil hayvan alıyorumkesinlikle macaw papağanı al ama o paraya ne PC toplanır ama PC ihtiyacın yoksa erkek macaw al ama jako papağanları güzeldir hem ucuz hem en akıllı papağan türüdür yani petshoplarda konuşan jakoları 5-6 k ya bulursun
Mqcaw alırım çok güzellerkesinlikle macaw papağanı al ama o paraya ne PC toplanır ama PC ihtiyacın yoksa erkek macaw al ama jako papağanları güzeldir hem ucuz hem en akıllı papağan türüdür yani petshoplarda konuşan jakoları 5-6 k ya bulursun
reis hangi hayvanı istersin Bütün forum hayvanat bahçesini yazdı resmen civ civ besle olurmuHayır alamam
Macaw veya kakadu dışında bir şey almak aptallık olur.Hayır alamam
Post automatically merged:
Seneye sınavım var o yüzden evcil hayvan alıyorum
**caw alırım çok güzeller
kötü algılama ama sınav da apağanı napcan papağana kosünüs mü ezberletcenHayır alamam
Seneye sınavım var o yüzden evcil hayvan alıyorum
**caw alırım çok güzeller
Adam köpek besleyemem demiş ya.benı besle
kakadu lar çok bağırıyor be o yüzden macaw bende jako almak istiyorum ama sadece istiyorumMacaw veya kakadu dışında bir şey almak aptallık olur.