Aynen komşular eve baskın atsın sonra.Bir papağan alabilirsin. Bakımı kolaydır, çok tüy dökmez ve uysaldır.
Ne açıdan?Apartmanda olduğu için
Köpek olmaz
Kuş olmaz
Tüy olduğu için
kedi olmaz
Hamster olur hamster al. Çok tatlı oluyorlar. Tüy neden sorun senin için kediler çok güzel oluyor. Genelde ergenlikte tüy döküp sonrasında az döküyorlar? Hastalığın mı var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen komşular eve baskın atsın sonra.![]()
Fazla bağırıyorlar. Komşumun papağanı vardı oradan biliyorum.Ne açıdan?
Yetiştirme tarzına bağlı. 2-3 gün yüzüne bakmazsan aralıksız bağırabilir.Fazla bağırıyorlar. Komşumun papağanı vardı oradan biliyorum.
Bilmem komşumda grimsi beyazla karışık renkte bir papağan vardı cinsini tam bilmiyorum.Yetiştirme tarzına bağlı. 2-3 gün yüzüne bakmazsan aralıksız bağırabilir.
Benim de bir sultan papağanım var ve hiç bir şekilde rahatsız edici şekilde ötmez.
Ancak yeminin ve suyunun bittiğini haber vermek için biraz bağırır ancak katlar arası duyulabilecek bir ses değil.
Jako veya Kakadu olabilir. Onlar biraz büyük kuşlar, o kadar ses yapmaları normalBilmem komşumda grimsi beyazla karışık renkte bir papağan vardı cinsini tam bilmiyorum.
Baktım evett Jakoymuş.Jako veya Kakadu olabilir. Onlar biraz büyük kuşlar, o kadar ses yapmaları normal![]()
jako papağanlar çok akıllıdır onu çok güzel bir eğitimle beraber 200 e kadar kelime öğretirsin diye biliyorumBaktım evett Jakoymuş.