Evcil hayvan tavsiyesi

efe0801

80+
Reaksiyon skoru
107
Evcil zeki temiz uysal tüy dökmeyen sevimli bir hayvan olarak ne almamı tavsiye edersiniz (apartmanda yaşıyorum)

Bir papağan alabilirsin. Bakımı kolaydır, çok tüy dökmez ve uysaldır.

Apartmanda olduğu için
Köpek olmaz
Kuş olmaz
Tüy olduğu için
kedi olmaz
Hamster olur hamster al. Çok tatlı oluyorlar. Tüy neden sorun senin için kediler çok güzel oluyor. Genelde ergenlikte tüy döküp sonrasında az döküyorlar? Hastalığın mı var?
Post automatically merged:

Bir papağan alabilirsin. Bakımı kolaydır, çok tüy dökmez ve uysaldır.
Aynen komşular eve baskın atsın sonra. :D

Apartmanda olduğu için
Köpek olmaz
Kuş olmaz
Tüy olduğu için
kedi olmaz
Hamster olur hamster al. Çok tatlı oluyorlar. Tüy neden sorun senin için kediler çok güzel oluyor. Genelde ergenlikte tüy döküp sonrasında az döküyorlar? Hastalığın mı var?
Post automatically merged:

Aynen komşular eve baskın atsın sonra. :D
Ne açıdan?

Muhabbet kuşu tabii ki de Cik Cik!

Fazla bağırıyorlar. Komşumun papağanı vardı oradan biliyorum.
Yetiştirme tarzına bağlı. 2-3 gün yüzüne bakmazsan aralıksız bağırabilir.
Benim de bir sultan papağanım var ve hiç bir şekilde rahatsız edici şekilde ötmez.
Ancak yeminin ve suyunun bittiğini haber vermek için biraz bağırır ancak katlar arası duyulabilecek bir ses değil.

Yetiştirme tarzına bağlı. 2-3 gün yüzüne bakmazsan aralıksız bağırabilir.
Benim de bir sultan papağanım var ve hiç bir şekilde rahatsız edici şekilde ötmez.
Ancak yeminin ve suyunun bittiğini haber vermek için biraz bağırır ancak katlar arası duyulabilecek bir ses değil.
Bilmem komşumda grimsi beyazla karışık renkte bir papağan vardı cinsini tam bilmiyorum.

Muhabbet kuşu,Sultan Papağanı,Pakistan Papağanı gibi hayvanlara bakabilirsin.
Jako da var ama jako papağanlarının psikolojisi çok çabuk bozuluyor.Uzun zaman evinde kaldığında evden taşındığında gibi durumlarda psikolojisi bozulabiliyor.
Ve birazda pahalılar.

en iyisi muhabbet kuşu ama o da tüy döker sakın papağan falan alma ben baya bi kuş baktım cennet sultan muhabbet kuşu ama cidden eğitilmesi çok zor almayın eğer ciddi zaman ayırıp sabırlı olamıycaksanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,639
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri