Apartman tarlalar arasında mı,tepe bir yerde mi?apartman komik olan o zaten
Hayır hocam istanbulda sıradan bir yerde, ama giriş kat olduğu için böyle bir şeyler olduğunu düşünüyorumApartman tarlalar arasında mı,tepe bir yerde mi?
Önerebileceğiniz var mı hocam?Hocam 50 sc gibi böcek ilacı alın. Kesin çözüm olarak 2.5 Ec, 100 ec givi ilaçlar öldürür ama zirai ilaç diye geçer ec olanlar.
K-othrine olabilir bayerin ürünüdür ama bayıltıp bırakma ihtimali olur ( boyunu 25 cm den düşünürsek ) Haricinde diğer 50 sc lere bakabilirsinizÖnerebileceğiniz var mı hocam?
Yok hocam onu öldürdüm zaten çöpe attım, hamam böceği gördüm şimdi de biraz boyu büyüktüK-othrine olabilir bayerin ürünüdür ama bayıltıp bırakma ihtimali olur ( boyunu 25 cm den düşünürsek ) Haricinde diğer 50 sc lere bakabilirsiniz
50 sc ler hamam bocegi, pirecik, tahta kurusu, karınca , sivrisinek gibi böceklerin içinden geçer rahat olunYok hocam onu öldürdüm zaten çöpe attım, hamam böceği gördüm şimdi de biraz boyu büyüktü
100 ec ev için pek uygun olmayabilir sağlam havalandırılması gerekirilaçlatmak en iyi çözüm.
onun dısında 50 sc veya 100 ec böcek ilaclarına bakın
evin temiz olması önemli toz mümkün olduğunca az olacak tabii neminde az olması lazım
Hocam kullanımı hakkında bilginiz var mı ürün değişik geldi50 sc ler hamam bocegi, pirecik, tahta kurusu, karınca , sivrisinek gibi böceklerin içinden geçer rahat olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 ec ev için pek uygun olmayabilir sağlam havalandırılması gerekir