Evde çok bunalıyorum

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Sıkılıyorum, Bunalıyorum, İsyan ediyorum isyan(!) şaka bi yana arkadaşlar evde oturmaktan çok sıkıldım hava aşırı güzel ama ben evde oturdum dizi izliyorum mağara adamı gibi kapandım eve, tek başıma dışarı çıkasım da gelmiyor, arkadaşımın kuzeni gelmiş o gelemiyor, diğer arkadaşlara da yazsam mı diye çekiniyorum ne yapsam bilemedim

Arkadaşlarla buluş.
Hobi bul.
Bisiklet sür.
Kafelerde takıl (Para varsa)
Sahilde yürü (Deniz varsa sabahları güneş doğarken yap aşırı keyifli oluyor.)

evde oturmaktan çok sıkıldım

mağara adamı gibi kapandım eve

tek başıma dışarı çıkasım da gelmiyor

diğer arkadaşlara da yazsam mı diye çekiniyorum

Şu cümlelerinden asosyal olduğun anlaşılıyor. Kendini asosyal olmamaya şartlandır, iyi bir şey değil bu. Çekindiğin arkadaşlarınla görüş, arayı açma. Samimi ol. En kötü kendin çık dışarıya, bi yerlerde belki bi iletişimin olur.

Sıkılıyorum, Bunalıyorum, İsyan ediyorum isyan(!) şaka bi yana arkadaşlar evde oturmaktan çok sıkıldım hava aşırı güzel ama ben evde oturdum dizi izliyorum mağara adamı gibi kapandım eve, tek başıma dışarı çıkasım da gelmiyor, arkadaşımın kuzeni gelmiş o gelemiyor, diğer arkadaşlara da yazsam mı diye çekiniyorum ne yapsam bilemedim
Bulamıyorsan gezecek birisini tek çare kulaklıkları takıp tek başına dünyadan kopup uzun uzun yürümek.
Her zaman yanında zaman geçirebileceğin birileri olmayacak şimdiden kendini alıştırmaya bak yalnızlığa.

Çalışabilirsin, en azından cebinde üç beş bir şeyler olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,384
Üyeler
191,084
Son üye
ahmetylcn
Geri