Neler Yeni

Evde Fitness Yapmak Doğru Karar Mıdır?

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
merhaba arkadaşlar salona gidicek bir arkadaşım yok ve salona para vermek istemiyorum çünkü aşırı pahalı ve kalabalıklar eve ağırlık seti almayı düşününüyorum ve evde çalışmayı düşünüyorum nasıl fikir yapan varmı ve nasıl bir set almam gerekli 2. el almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba arkadaşlar salona gidicek bir arkadaşım yok ve salona para vermek istemiyorum çünkü aşırı pahalı ve kalabalıklar eve ağırlık seti almayı düşününüyorum ve evde çalışmayı düşünüyorum nasıl fikir yapan varmı ve nasıl bir set almam gerekli 2. el almayı düşünüyorum
birde 176 60 kiloyum kilo almakta zorlanıyorum beslenme tavsiyeniz varmıdır veya başka tavsiyeleriniz kilo almak ve sporla alakalı

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

birde 176 60 kiloyum kilo almakta zorlanıyorum beslenme tavsiyeniz varmıdır veya başka tavsiyeleriniz kilo almak ve sporla alakalı
bütçen yoksa evde yapmak daha mantıklı
beslenmede ise protein ağırlıklı olsun kas yapacaksan protein tozu iyi kilo aldırtıyor diyolardı

Farway

80+ Silver
Protein ve karbonhidrat ağırlı besleneceksin dostum.
Salonun psikolojik etmeni yüksek,spor malzemeleride istediğine ulaşabilmek güzel bir his. Dambıl alırsın falanda mesela 3 ayda 500 lira versen o parada 2 takım dambıl anca alıyorsun dostum. 3 ayda salonda emin ol daha iyi gelişirsin.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçen yoksa evde yapmak daha mantıklı
beslenmede ise protein ağırlıklı olsun kas yapacaksan protein tozu iyi kilo aldırtıyor diyolardı
protein tozları aşırı pahalandı ama bilmiyorum alabilirimde

Protein ve karbonhidrat ağırlı besleneceksin dostum.
Salonun psikolojik etmeni yüksek,spor malzemeleride istediğine ulaşabilmek güzel bir his. Dambıl alırsın falanda mesela 3 ayda 500 lira versen o parada 2 takım dambıl anca alıyorsun dostum. 3 ayda salonda emin ol daha iyi gelişirsin.
3 ay 700 en ucuz yer burda hocam ya çok pahalandılar bakalım duruma göre bakacağım

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Forumda günlük düzenli olarak açılıyor bu konu. Az araştırırsan onlarca yorum var, tüm soruların daha önce soruldu ve farklı kişiler tarafından cevaplandı.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
toz olarak ne kullanmalıyım aslında kilo almakta zorlanıyorum bilgisi olan yardım edebilirmi pek anlamıyorum da

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
protein tozları aşırı pahalandı ama bilmiyorum alabilirimde

3 ay 700 en ucuz yer burda hocam ya çok pahalandılar bakalım duruma göre bakacağım
valla ucuzsa bende spora gitmek istiyorum ya çok kiloluyum😭

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
Forumda günlük düzenli olarak açılıyor bu konu. Az araştırırsan onlarca yorum var, tüm soruların daha önce soruldu ve farklı kişiler tarafından cevaplandı.
bakmadım hocam araştırırım teşekkürler

valla ucuzsa bende spora gitmek istiyorum ya çok kiloluyum😭
hocam aylık 300 burda salonlar genelde 3 ay 700-750 falan

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
bakmadım hocam araştırırım teşekkürler

hocam aylık 300 burda salonlar genelde 3 ay 700-750 falan
pahlı imiş ama zaten annem böyle yerlere 250 filan ödüyordu zaten dünden razı göndermeye

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Ciddi anlamda düzenli antreman yapmayı düşünüyorsan salon şart gibi bir şey, ev içinde zor oluyor ve pek keyifli olduğu söylenemez. İlk ağırlık ekipmanımı 10-11 yıl önce almıştım. Yani şuan kendi tecrübeme göre spor ev içinde yapılabilir, ancak biraz sıkıcı ve yorucu olucaktır. Kilo işi çok farklı beslenemene dikkat etmen gerekiyor. Beslenmeye elinden geldiğince dikkat edersen kilo alabilirsin.

KnightDavion

80+ Bronze
Mecbursan evet mecbur değilsen doğru karar değil.

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Dostum bir tavuk eti olmuş dünyanın parası. Yanlış anlama ama eğer spor salonlarının fiyatları sana pahalı geliyor ise spor besinleri de pahalı gelecektir. Spor yaşantımızda ihtiyaç değil lüks haline geldi. Yaklaşık bir sporcunun günlük öğünü evde 60-70 liralara dayanıyor minimum. Her sabah kalkıp koşuya çıkıp iyi bir kahvaltı etsen inan daha huzurlu olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,118
Üyeler
166,155
Son üye
tayfn35
Top Bottom