Evde internet çekmiyor

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510
Beyler wifi kendi odamda superonline kullanıyoruz. Ama internet dogru durust birtek benim odamda çekiyor evin kalanında ya hiç ya da çok az. Ne ile alakalı bu modemle mi yoksa sağlayıcı ile mi? 1000mbps kullanıyorum turkcellin kendi verdiği modemi ile eğer modem ile alakalıysa ne almam gerekir?

Beyler wifi kendi odamda superonline kullanıyoruz. Ama internet dogru durust birtek benim odamda çekiyor evin kalanında ya hiç ya da çok az. Ne ile alakalı bu modemle mi yoksa sağlayıcı ile mi? 1000mbps kullanıyorum turkcellin kendi verdiği modemi ile eğer modem ile alakalıysa ne almam gerekir?
Router alman lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Gereksiz. Benim evim müstakil 3 kat ona rağmen yeni routerla müthiş çekiyor. Mesh sistem pahalı.
Router ne kadar? Mesh sistemi ben 3200 e falan alacaktım. Araştırıp buldum bi model.

Router da o fiyatlarda ayrıca 3200e kurduğunuz 3lü sistem fiberde pej işe yaramaz. Keenetic hopper AX3000 alabilirisn.
Ne fark edicek ki? Evimde turkcellin verdiğiyle maksimum ne kadar fark olur? aynı yerde durucaklar sonuçta değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,171
Üyeler
184,745
Son üye
ynsemretsn
Geri