Neler Yeni

Evde internet yok nasıl düzelticem?

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Arkadaşlar biliyorum yasak geldi ancak arkadaşlarımda wifi çalışıyor bizde ise wifi falan ışığı yanıyor ancak internet olmadan bağlı veya internet kullanılamıyor diyor bunu nasıl çözücez?

zCanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özcan Efe
Merhaba, arkadaşlarımda wifi çalışıyor dediğiniz aynı wifi adresinden mi bahsediyorsunuz? Yok değil ise DSL ışığı ile Internet ışığı yanıyor mu ? Bunlara göre cevap verebilirim.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, arkadaşlarımda wifi çalışıyor dediğiniz aynı wifi adresinden mi bahsediyorsunuz? Yok değil ise DSL ışığı ile Internet ışığı yanıyor mu ? Bunlara göre cevap verebilirim.
Arkadaşımda kablonet var diğer ikisinde türk telekom var bende de türk telekom var onlarda sorun yok bir de modem markası tp-link. Işıklar ise wps harici tüm ışıklar yanıyor.

zCanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özcan Efe
İnternet onlarda olabilir. Herkesin hattı farklı zaten. Eğer dsl ve internet ışığı yanıyor ve hala internet yok diyor ise , bazen bende de oluyor. Mobil veri açık iken wifi ye bağlandığımda sizin aldığınız hatayı alıyorum. Bunun için mobil veriyi kapatıp bi deneyin. Olmadı modemi bir yeniden başlatın. Hala dsl ve internet yanıyor ve wifi yine çalışmıyorsa modem arızalı da olabilir. Kablolu veriyordur ama kablosuz özelliği sıkıntılıdır gibi. Bu dediklerim kablolu internette internete girebiliyorsanız geçerli.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
İnternet onlarda olabilir. Herkesin hattı farklı zaten. Eğer dsl ve internet ışığı yanıyor ve hala internet yok diyor ise , bazen bende de oluyor. Mobil veri açık iken wifi ye bağlandığımda sizin aldığınız hatayı alıyorum. Bunun için mobil veriyi kapatıp bi deneyin. Olmadı modemi bir yeniden başlatın. Hala dsl ve internet yanıyor ve wifi yine çalışmıyorsa modem arızalı da olabilir. Kablolu veriyordur ama kablosuz özelliği sıkıntılıdır gibi. Bu dediklerim kablolu internette internete girebiliyorsanız geçerli.
Şimdi çoğu şeyi size anlatayım en az 10 defa modeme reset atmışımdır. 192.168.1.1 girdiğimde kablosuz ağ çalışıyor vs diyor. Pcden girdiğimde ethernet ile bağlı olduğu halde internet erişimi yok diyor. Modemde arıza olduğunu sanmıyorum dünkü olaydan sonra oldu. Mobil veri işini de denedim olmadı yinede yardımınız için sağolun.

zCanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özcan Efe
Yani dünkü olay diyorsunuz lakin İnternet'e erişim var bant daraltma mevcut. Şuan tek aklıma gelen modemi sıfırlayıp tekrar kurmak. Bunun içinde internet ıd şifrenizi bilmeniz gerekiyor tabi. Bununla birlikte herşeyi denemiş oluyorsunuz zaten. Farklı bir modem de de denenebilir fakat herkeste birden fazla modem olmuyor tabi. Sorununuz çok garip açıkcası.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
Bende de internet erişimi yok diyor, vpn ile girince düzeliyor.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Yani dünkü olay diyorsunuz lakin İnternet'e erişim var bant daraltma mevcut. Şuan tek aklıma gelen modemi sıfırlayıp tekrar kurmak. Bunun içinde internet ıd şifrenizi bilmeniz gerekiyor tabi. Bununla birlikte herşeyi denemiş oluyorsunuz zaten. Farklı bir modem de de denenebilir fakat herkeste birden fazla modem olmuyor tabi. Sorununuz çok garip açıkcası.
Onları biliyorum fabrika ayarına siteden döndürüp yapayım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Agam eyvallah siteden fabrika ayarlarina dondur yaptim. Tekrar kurulum yaptim duzeldi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom