Neler Yeni

Evde kol kası nasıl yapılır

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
Merhabalar
Evde kol kası yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim kendim babamın yanında çalıştırıyorum su tesisatçısı olarak da evde nasıl kol kası yapabilirim hani hem görüntü hemde güç anlamında geliştirmek istiyorum kendimi çünkü kollarımda cidden hiç güç yok ve küçüklüğümden beri yumurtadan nefret etmiş biriyim yemiyorum ondan kaynaklımı diye düşünmüyor değilim

CharlesPolat

80+ Bronze
Merhabalar
Evde kol kası yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim kendim babamın yanında çalıştırıyorum su tesisatçısı olarak da evde nasıl kol kası yapabilirim hani hem görüntü hemde güç anlamında geliştirmek istiyorum kendimi çünkü kollarımda cidden hiç güç yok ve küçüklüğümden beri yumurtadan nefret etmiş biriyim yemiyorum ondan kaynaklımı diye düşünmüyor değilim
Dumbbell al eve onla antremanlar yap

Niravi

80+
evde şınav, dips yap birde calisthenics parklarına gidip(barfiks barı alabilirsen oda olur) barfiks chin up australian pullup yap yeterli olur ozan workout diye birisi var onun evde idman videoları var onun programlarını yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
...
Plank yapabilirsiniz. Hem kol kası yapmanızı sağlar hem karın kası yapmanızı sağlar hem de duruşunuzu düzeltir.

Merhabalar
Reis Ben 1 Ay Önce 5 Kilo Dambıl Aldım İlk Aldığımda Max 3 Kaldırıyordum Şu An Tekte 40 Kere Kaldırıyorum Ama Yağlı Bir Vücudum Olduğu İçin Belli Olmuyor Sadece Tek 1 Hareket Yapıyorum Ama İsmini Bilmiyorum Dümenden Yapıyorum Ama Geliştim

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis Ben 1 Ay Önce 5 Kilo Dambıl Aldım İlk Aldığımda Max 3 Kaldırıyordum Şu An Tekte 40 Kere Kaldırıyorum Ama Yağlı Bir Vücudum Olduğu İçin Belli Olmuyor Sadece Tek 1 Hareket Yapıyorum Ama İsmini Bilmiyorum Dümenden Yapıyorum Ama Geliştim
Gücünüz arttı yani

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Merhabalar
youtube üzerinden araştırmanı öneririm, dumbbell al, kaç kg kaldırabiliyorsan bi decathlon mağazasına git youtubedan izlediğin hareketi yapmayı çalış 12-15 tekrar rahat çıkartabiliyorsan 5kg dumbbell alabilirsin veya daha ağırını, Z bar alabilirsin, 10-15-20 kg, onun dışında şınav mekik, plank, crunch, plank twist vs. yapabilirsin.

Top Bottom