abim hic sikinti yok devamOdada kablosuz bilgilisayar, telefon falan var. Şimdi kulaklık ile ilgileniyorum ve kablosuz çok iyi olur kullanım rahatlığı bakımından ama bu konudan dolayı kablolu mu alsam diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
ben biraz bu islerden anliyorum sagligimi da cok seviyorum ama elimden geldigince kablosuz aliyorum her seyiOdada kablosuz bilgilisayar, telefon falan var. Şimdi kulaklık ile ilgileniyorum ve kablosuz çok iyi olur kullanım rahatlığı bakımından ama bu konudan dolayı kablolu mu alsam diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Bloutoth ile radyasyon ilişkisi ne alaka hocam biri radyo dalgası diğeri radyasyon. Uzaydan milyonlarca uyduyla gelen milyonlarca radyo dalgası zaten senin gün içinde içinden geçiyor hatta km lerce uzağa uzay boşluğuna gidiyor. Telefonundan da aynı sinyal yayılıyor ve sen bu cihazları yanında tutmasan bile dalgalar gene senin içinden geçecek. Gama ile radyo ışınları çok farklı şeyler. Ama bu cihazları vücudunda uzun süre bulundurmak tenine zarar verebilir ara vererek hem cihazı hem kendini soğutarak kullan.Odada kablosuz bilgilisayar, telefon falan var. Şimdi kulaklık ile ilgileniyorum ve kablosuz çok iyi olur kullanım rahatlığı bakımından ama bu konudan dolayı kablolu mu alsam diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz