Neler Yeni

Evde kullanılan kablosuz cihazlarda radyasyon az mıdır?

Kong98

80+
Odada kablosuz bilgilisayar, telefon falan var. Şimdi kulaklık ile ilgileniyorum ve kablosuz çok iyi olur kullanım rahatlığı bakımından ama bu konudan dolayı kablolu mu alsam diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Odada kablosuz bilgilisayar, telefon falan var. Şimdi kulaklık ile ilgileniyorum ve kablosuz çok iyi olur kullanım rahatlığı bakımından ama bu konudan dolayı kablolu mu alsam diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz :D
abim hic sikinti yok devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben biraz bu islerden anliyorum sagligimi da cok seviyorum ama elimden geldigince kablosuz aliyorum her seyi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bloutoth ile radyasyon ilişkisi ne alaka hocam biri radyo dalgası diğeri radyasyon. Uzaydan milyonlarca uyduyla gelen milyonlarca radyo dalgası zaten senin gün içinde içinden geçiyor hatta km lerce uzağa uzay boşluğuna gidiyor. Telefonundan da aynı sinyal yayılıyor ve sen bu cihazları yanında tutmasan bile dalgalar gene senin içinden geçecek. Gama ile radyo ışınları çok farklı şeyler. Ama bu cihazları vücudunda uzun süre bulundurmak tenine zarar verebilir ara vererek hem cihazı hem kendini soğutarak kullan.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
C Ş
Güneşten aldığın radyasyon çok daha fazla. Hurafelere inanmadan kullanmaya devam.

Top Bottom