Evde Silverfish var ne yapacağım?

Bu böcekler kağıt, karton vb. malzemeleri çok severler. Kuru, dar yerlerde saklanır ve yumurtlarlar. İnsanlara zararları yoktur, yine de kitap vs. malzemelerinize çok zarar verebilirler. İlaçlama yapın
kıyafetlerim sıkıntıda zaten şu anda bi girse dolaba 2 3k gg olacak :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki dolapta buldum şu an

kıyafetlerim sıkıntıda zaten şu anda bi girse dolaba 2 3k gg olacak :(

ki dolapta buldum şu an
Dediğim gibi, tahta kağıt karton vb yerleri çok severler. Elbiselerinize zararlarının dokuncağını sanmam ama yine de ilaçlama şart.

Uyuyun hocam takmayın kafanıza
sizce şu ana kadar bu gördüğüm 2 taneden başka varmıdır?

IMG_20220602_041715.jpg

şu siyahlık başka bir böcek sanırım

oda spreyiyle böcek avlıyorum gece gece :D

Son düzenleme:
Konu başlığını Silverfish görünce troll sandım şimdi bunlar Minecraft'takiler gibi tşsın içine mi giriyor yok artık

Konu başlığını Silverfish görünce troll sandım şimdi bunlar Minecraft'takiler gibi tşsın içine mi giriyor yok artık
yok be bi yere gizleniyo hemen ışığı görünce şerefsizler.

kitapla öldürüyom ben çok sümüklü böcek var bizim evde nerden bastılar ağ

bizde de minik minik böcekler vardı çooook uğraştık nemden oluşuyolardı duvarlara mikroskopla felan bakman gerekiyodu milimlik bir böcekti siyah bişey neyse işte çok zor yok ettik ama şuan nem olan yerlerde hala var kaç kez kaç fsrklı ilaç denedik sana da kolay gelsin dostum kusura bakma ama işin zor gibi gözüküyor

Seninki gene iyi bizim eve bir ara yarasa girdi kertenkele girdi tek f16 girmedi. Muhtemelen öldürmüsündür fakat söyle bir tabağın içine 5 10 tane minik karton parçası koy balkona at zaten küçük canlı girer ordan senda geldiğini gördüğün an bir havlu filan koy o bir sonraki gün şıfad-u eşgali kayar

yok bu arada cidden gümüş böceği vardı bi kaç tane yani silverfish öldürdüm onları sprayle.

Hocam Minecraftta biz ses kasıp yerini tespit ediyorduk. Mümkünse (tercih olarak) diamond sword yardımı ile tek atabilirsiniz yönünde bir naçizane tavsiyem olacaktır.

Hocam Minecraftta biz ses kasıp yerini tespit ediyorduk. Mümkünse (tercih olarak) diamond sword yardımı ile tek atabilirsiniz yönünde bir naçizane tavsiyem olacaktır.
lan konu troll değil aaaaaaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri