Evde tek başına olunca neden her ses daha korkutucu geliyor?

suskun62

80+
Reaksiyon skoru
6
Dün akşam evde tek başımaydım, normalde takmam ama bilmiyorum bi tık huzursuz oldum. Evde en ufak tıkırtı geliyor sanki biri dolanıyormuş gibi. Halbuki balkonda kedi zıplıyor ya da kombi çalışıyor falan ama beynim direkt senaryoyu yazıyor: Evet bugün ölüyorum Sizdede oluyormu böyle?

Hocam, yalnızken beyin tehlike algısını artırır, doğal bir savunma mekanizmasıdır. Kendimde de yaşadım.

Şuan herkes yatıyor , az önce yan binadaki komşunun düdüklü öttü donumu ıslatıyordum nerdeyse

Dün akşam evde tek başımaydım, normalde takmam ama bilmiyorum bi tık huzursuz oldum. Evde en ufak tıkırtı geliyor sanki biri dolanıyormuş gibi. Halbuki balkonda kedi zıplıyor ya da kombi çalışıyor falan ama beynim direkt senaryoyu yazıyor: Evet bugün ölüyorum Sizdede oluyormu böyle?
aliskin olmadiginiz icin boyle hocam aile evinde yasamama ragmen ayda 10 gun falan evde sadece ben oluyorum genelde dustayken falan kapi acilma sesi duyuyorum ama oda komsunun kapi sesi falan oluyor tek korktugum sey elektrigin kesilmesi sanirim dusta veya hazirliksiz bi anda

Fazla korku filminin zararları.

2020 İzmir depreminden beri travma kaldı üzerimde ses olmadan uyuyamam ışık olmadan uyuyamam aslında öncesi de müzikle uyurdum o keyfiydi aslında (Ankara havası) sonrasında ise depremin korkusuyla beraber gelen bir travma müziksiz çok nadir uyuduğum zamanlar oluyor belki uykuya dalmamı zorlaştırıyordur ama umurumda değil bu durum çok rahatsız hissediyorum yoksa o deprem hissettiğim ilk depremdi ondan baya korkuttu bu son Balıkesir depremini de oyun oynarken hissettim iyi salladı çok değil ama önce normal bir salladı sonra vurdu bir yandan telefona bildirim geldi de olduğum yerde durdum ailem çağırmasa tınlamıyordum bile deprem mi oluyor salla hesabı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla korku filminin zararları.
Hocam korku filmi izlemiyorum sarmıyorlar bende de oluyor onun sebebi nedir .d

2020 İzmir depreminden beri travma kaldı üzerimde ses olmadan uyuyamam ışık olmadan uyuyamam aslında öncesi de müzikle uyurdum o keyfiydi aslında (Ankara havası) sonrasında ise depremin korkusuyla beraber gelen bir travma müziksiz çok nadir uyuduğum zamanlar oluyor belki uykuya dalmamı zorlaştırıyordur ama umurumda değil bu durum çok rahatsız hissediyorum yoksa o deprem hissettiğim ilk depremdi ondan baya korkuttu bu son Balıkesir depremini de oyun oynarken hissettim iyi salladı çok değil ama önce normal bir salladı sonra vurdu bir yandan telefona bildirim geldi de olduğum yerde durdum ailem çağırmasa tınlamıyordum bile deprem mi oluyor salla hesabı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam korku filmi izlemiyorum sarmıyorlar bende de oluyor onun sebebi nedir .d

Korku filmli izlemeyip öyle şeyler hissediyorsan kafada sıkıntı vardır kardeşim. Başka açıklaması yok. Yani cinli perili şeytanlı cartlı curtlu film izlemiyorken bile öyle oluyorsan, bilemiyorum. :D

Korku filmli izlemeyip öyle şeyler hissediyorsan kafada sıkıntı vardır kardeşim. Başka açıklaması yok. Yani cinli perili şeytanlı cartlı curtlu film izlemiyorken bile öyle oluyorsan, bilemiyorum. :D
Bir cinci hocaya görünsem mi acaba

Korku filminin izlemenin zararları...

Sokakta yürüyorsun önüne 3 tane 50 kilo zargana çıkıyor atar yapiyor vs neyse diyip devam ediyorsun ertesi gün o zarganayi tek yakalıyorsun atar yapmıyor.neden? Çünkü tek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri