abdestlivoyvoda
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
Kas yapilmaz kilo verilirSelam 16 yaşındayım 182 boyum var 82 kiloyum evde 17 kg dumble setim ve yürüyüş bandım var salona gitmek istemiyorum şu anda göbek, memeler ve hedefim aşağıdaki gibi bu hale getirmek mümkün mü ve ne kadar vaktimi alır
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Selam 16 yaşındayım 182 boyum var 82 kiloyum evde 17 kg dumble setim ve yürüyüş bandım var salona gitmek istemiyorum şu anda göbek, memeler ve hedefim aşağıdaki gibi bu hale getirmek mümkün mü ve ne kadar vaktimi alır
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sen balarkende iyiymişsin kralArkadaşım, hem kas yaparsın hem de kilo verirsin. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum tam 1 yıllık değişimim. Spor salonuna gitmedim, daha doğrusu gidemiyorum deprem bölgesindeyim, yakınımda salon yok ve iş çıkış saatlerim uymuyor. Calisthenics yapmanı tavsiye ederim program hazılayabilirim ihtiyaçlarına göre
Tabi bünyeye göre değişir hocam ama spor salonunda Max 6 içerisinde olurAlıntıyı görüntüle
Evde bunu yaptım 1 yıla yakın sürdü ama yapılıyo
O zamanlar 95 küsür kiloydum , kas kütlesi gözükmüyordu bile deprem sonrası da salınca vücut çok geriledi , ne yapacam edecem derken şans eseri calisthenicsle tanıştımsen balarkende iyiymişsin kral
valla bende şöyle bişey var ege fitness dan aldımArkadaşım, hem kas yaparsın hem de kilo verirsin. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum tam 1 yıllık değişimim. Spor salonuna gitmedim, daha doğrusu gidemiyorum deprem bölgesindeyim, yakınımda salon yok ve iş çıkış saatlerim uymuyor. Calisthenics yapmanı tavsiye ederim program hazılayabilirim ihtiyaçlarına göre