Neler Yeni

Evdeki kara sineği nasıl kovucağım?

Captain Pricee

80+ Bronze
ışığı kapattım nerden geliyor bilmiyorum ama sürekli tilt edip duruyo monitöre konuyo sonra hemen kaçıyo 3 dk sonra gelip gene konuyo gene kaçıyo küçücük bir şey görmeside zor kırıntıdan bile küçük bişey öldüriyim derken monitörü kırcam üflüyorum gene geliyor ne ypamalıyım
seni seviyorum de

Excator23cm

80+ Gold
Konu dışına girme o zaman. Çok zor bir şey değil, biraz zorlarsan başarabilirsin.
Konu dışı altında böyle düşünülmemiş gereksizce ve çocukça konular açılmamalı.
Konun başlığı dahi foruma yakışmamakta ve kaliteyi düşürmekte
"evdeki kara sineği nasıl kovacağım"

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ışığı kapattım nerden geliyor bilmiyorum ama sürekli tilt edip duruyo monitöre konuyo sonra hemen kaçıyo 3 dk sonra gelip gene konuyo gene kaçıyo küçücük bir şey görmeside zor kırıntıdan bile küçük bişey öldüriyim derken monitörü kırcam üflüyorum gene geliyor ne ypamalıyım
Gitmesini söyle. Lütfen gider misin de olumsuz yanıt verirse sinekçiğim bari uzakta uç ev ikimize de yeter de . Rica et. Anlayışla karşılar bence.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konu dışı altında böyle düşünülmemiş gereksizce ve çocukça konular açılmamalı.
Konun başlığı dahi foruma yakışmamakta ve kaliteyi düşürmekte
"evdeki kara sineği nasıl kovacağım"
konu dışı diyoruz konu dışında her şeyi açıyorlar

Ben camdan çıkarmayla uğraşmak yerine daha geniş olan kapıyı kullanarak sineyi başka odaya kovuyordum onlar düşünsün amaaan 😄

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sinek ışığa doğru hareket eder, monitöre gelmesi çok normal. Monitörü de kapatırsan pencereden dışarı çıkacaktır.

Sensei123

80+ Bronze
Camı aç bekle

Top Bottom